Ansvar!

När blev bebisen enbart mammans ansvar bara för att hon ammar? Kan verkligen inte förstå fördelningarna. Varför är det mer hemskt om mamma "lämnar" barnet en stund för att tillexempel umgås med vänner än om pappan gör det? Jag börjar bli riktigt irriterad på detta gamla sett att se på en familj. Det är verkligen inte bara kvinnan som kan laga mat, diska, tvätta, ta hand om barn, städa, ta hand om hemmet och det är inte bara mannen som kan laga saker i hemmet och försörja familjen. Dagens samhälle ser inte ut så och jag vill verkligen inte leva i en sån värld heller. Man måste fördela och tillfredsställa varandras behov inte bara den enas. Glöm inte bort den du en gång brydde dig om och som du påstås älska! Imorgon kan det vara försent.


Måndag!

Vilken underbar dag det ha varit. Helt fantastiskt väder så man blir så glad och avslappnad. Hade mina kära vän på besök. Blev lite kladdkaka, kaffe och massa prata om gammal och nytt. Så roligt att prata med någon som redan vet otroligt mycket om men som ändå inte vet mycket alls. Prata gamla minnen men även berätta allt nytt som har hänt i ens liv.

Eftermiddagen/kvällen spenderades hos svärföräldrarna och svågern som bjöd på mat och fika. Vi va även upp på Skälby (4H gård) och kollade på brasan, va jätte mycket folk och massvis med hundar.

Försöker söva en liten bebis men kan ju inte direkt påstå att hon är särskilt trött men jag är. Vill sova men vem bryr sig om mina behov? Det har inte gjorts innan så varför börja nu? Hmm, ja livet ska inte vara lätt..

Ha det toppen bra!
Kyss å kram Sara<3


Söndag!

Har haft en jätte trevlig och mysig helg. Den tillbringades mestadels i stugan. Grillade och myste runt i det fina vädret. Imorse ställde jag mig och gjorde äggfri kladdkaka det första jag gjorde då jag kände att jag ändå inte hade ro att ligga i sängen och ville baka lite när jag ändå hade tid. Kul också att ta med sig nybakat att bjuda på. Den uppskattades men jag själv tyckte nog att den hade kunnat stått en liten stund till i ugnen men den va helt okej. Kommer lätt göra det fler gånger då det är ganska simpelt.

Nu måste jag krypa ner i sängen och sova lite, huvudet började snurra igen, så jäkla jobbigt. Ni får ha det jätte bra så kanske jag återkommer imorgon!
Kyss å kram Sara<3


11 frågor med 11 svar!

Har blivit utmanad av Stephanie (Vargdrömmar), tänkte svara på dessa frågor lite snabbt och lätt för bloggar via telefonen.

1. Beskriv outfiten som är ditt säkra kort när du ska någonstans och inte vet vad du ska ha på dig.
•Oj, hmm vet inte om jag har någon men ett par jeans (har inga nu), linne och munktröja.

2. Största modemissen?
•Tycker verkligen inte om att blanda svart och brunt, stark röd och lila. Mjukisbyxor och något "fin" plagg.

3. Hur är du som konsument?
•Både väldigt lätt att lura men även svår. Har blivit ganska snål på sistone

4. Sämsta presenten du fått?
En påsa med massa saker som jag verkligen inte använder. En som hade rensat sin affär på gamla saker för skulle stänga för säsongen. Va bland annat någon olja, konstig choklad och läskiga chips.

5. Sämsta presenten du gett?
•Måste va träbiten som jag hade bränt in grattis och massa ballonger (såg ut spermier) på i träslöjden till min storebror, haha. :D

6. Vad gör du helst i sommar?
•Denna sommar vill jag bara njuta av min dotters alla framsteg, värme och massa mys.

7. Vilken maträtt är du bäst på att laga?
•Hatar att laga mat men pannkakor kan gå ganska bra om jag har tålamod.

8. Första barndomsminnet?
•Kan inte komma på första och det som kommet upp nu vill jag inte dela med mig om just nu tyvärr. (Någon dag ska jag skriva en lååååång historia som kan beröra många men som jag verkligen inte är beredd att dela med mig om än.)

9. Favoritsport att titta på?
•Har blivit hockey. Va en sport jag verkligen inte förstod mig på förut men som jag har lärt mig att gilla (hockey tokig sambo med familj så varit illa tvungen). Men tycker även om friidrott.

10. Om du var en idrottsstjärna, vilken sport skulle du helst utöva?
•Någon friidrott.

11. Hur och på vilket sätt försöker du värna om miljön?
•Jag åker buss, sorterar endel hushålls sopor, slänger inget i naturen. Tyvärr så är jag en av alla som inte medvetet tänker så mycket på miljön. Känner mig för lat och okunnig för det. Men önskade ibland att jag hade mer tid och ork för det är verkligen något vi bör göra.

Tyckte det va intressanta frågor men väldigt svåra. Vissa skulle jag egentligen kunna skriva hur mycket som helst på men känner inte riktigt att jag har ro till det nu. Men är det något ni undrar eller vill att jag ska utveckla mer så fråga gärna eller säg till.


Fredag!

Gårdagen spenderades på stan men en kär gammal vän, lite shopping och fika, myyyysigt! Finns så mycket att prata om speciellt eftersom vi har barn som det bara är cirka 2 månader mellan men framför allt för att vi va så nära vänner för ungefär 5 år sen.

Idag va Ebba och jag och hälsade på mamma/mormor på Öland. Tog en fika och fyndade lite. Nu ligger jag här i sängen igen och brottas med min kära dotter. Ögonen kliar något fruktansvärt och har nyst en del, jäkla pollen.

Morgondagen bjuder på nya äventyr, trevligt! Nu måste jag försöka sova lite så man orkar med imorgon också.
Va rädda om er!
Kyss å kram Sara<3


Torsdag!

Ligger och brottas med en bebis, bus ungen har ganska svårt för att ligga stilla om morgnarna. Men så mysigt och jag är glad ändå. Sova kan man göra när man blir gammal.

Natten har gått jätte bra. Hon fick sova hos mig hela natten för hon har ju varit så duktig och så ville jag ha henne nära. Ingen feber än vad jag har märkt och hon verkar inte ha ont, sover som vanligt. Ända skillnaden är att hennes mage har satts igång jätte mycket, inte mig emot då den har strulat lite innan. Allt går som sagt va toppen bra och hoppas verkligen det fortsätter så. Nu blir det mys innan vi tänker starta denna dagen på riktigt. Shopping står på schemat och så ska jag njuta lite av att en bekants liv nu har fått en ny start. Gå gärna in på hennes blogg (annathomsson.blogg.se) och bli glad, ledsen, lycklig, arg men framför allt berörd.

Ha en fantastisk dag och glöm inte att njuta nästa sekund kan vara den sista!
Puss å kram Sara<3


Härligt!

Än så länge har det gått bra med Ebba. Hon va lite ledsen förut men det brukar hon va på kvällarna nu för tiden. Hon har inte varit extremt ledsen. Jag tror hon är så ledsen för hon är egentligen trött men vägrar att sova, man kan ju missa nått, bus unge. Hon har inte fått någon feber så detta ser bra ut, skönt. Men får se hur natten blir. Blir den bra och hon är pigg imorgon bitti så blir det shopping med en kär vän.

Nu måste jag väcka mitt älskade barn då hennes mage bestämde sig för att rensas, typiskt. Hon som sover så gott men kan ju inte låta henne sova med det hela natten. Ni får ha det så bra så hörs vi nog av imorgon.
Sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Utveckling!

Det gick förvånansvärt bra med sprutan. Visst blev hon ledsen men har hört henne mycket värre ledsen. Barnmorskan sa att det förmodligen va för att jag pratade så bra med Ebba och för att hon hade ganska nyligen fått mat och sovit gott. Hon sov jätte gott när vi kom ditt, ville knappt vakna, fick verkligen tvinga henne att öppna ögonen. Lite plutten, så nu hoppas vi verkligen att hon får vara glad och utan feber och ont.

Pratade med barnmorskan om att hon har börjat dregla så mycket och kan bli jätte ledsen men hon sa att dreglandet är för att dom har börjat använda munnen nu. Hon utvecklar motoriken och börjar härma ens mun rörelser. Sen att hon blir så ledsen är förmodligen bara en fas just nu. Men visst självklart kan det vara tänder som är på gång också.

Nu ska jag ragga upp nått att äta och fortsätta att mysa med min älskade dotter och min kära hund.
Ta hand om er!
Kyss å kram Sara<3


Onsdag!

Vaknade av att regnet verkligen piskade mot fönstret men hade en glad och pigg bebis bredvid mig. Myste lite med Tilda och upptäcker då en fästing på nosen, usch. Tur va har jag speciell verktyg för det så den togs bort lätt. Kände igenom henne för att se om hon hade fler, hittar en jätte liten på magen som också lätt pillades bort sen ser jag henne nosa på något på golvet och där ligger en JÄTTE stor och äcklig fästing, USCH. Ljuger ju om jag säger att det inte började krypa på en själv, hatar verkligen insekter, tviiii. Nu hoppas jag att hon inte har fler och att jag han blicka bort dom i tid. Det på nosen ser inte kul ut. En jätte bulla (brukar hon få) men så är det nästan som blodsprängt runt om. Någon som vet om det är farligt eller om det ska va så?:/

Idag är iallafall första gången på extremt länge som jag kände mig ganska nöjd med min kropp eller mage iallafall. Har känt mig så extrem tjock på sistone och inte trivts alls med då jag inte kunnat haft knappt några klädet:(

Nu måste vi klä på oss för att kissa Tilda sen blir det BHV och vaccin för lilla Ebbis. Va rädd om er!
Kyss å kram Sara<3


Tisdag!

Nästan hela dagen har spenderats på öppna förskolan då det först va baby café sen återträff med föräldrargruppen (som är i samma lokaler). Vi pratade mat och jag måste säga att jag känner mig ganska nervös, stressad, förvirrad och typ allt annat negativt över detta. Usch det är så mycket olika rekommendationer så man blir helt tokig. Vill inte lyssna på någon av dom och köra helt mitt egna race men jag har inte en aning om hur kroppen fungerar så därför måste jag lyssna lite på dom. Visst självklart kommer jag ändå göra det som känns bäst för mig och Ebba och inte göra precis som BHV och andra säger.

Nu måste jag sova, varit en lång dag och en halv sur Ebba nu ikväll så är ganska trött. Imorgon blir det ett nytt försök med att vaccinera Ebba, håller tummar och tår. Hoppas er natt blir bra och att ni får en fantastisk dag!
Kyss å kram Sara<3


Måndag!

Idag har det bara varit en enda stor slapp dag. Haft sambon hemma. Vi packade ihop hela familjen och tog en promenad, åt lite glass sen bara myst. Ganska skönt måste jag säga för Ebba har varit så sur på sistone. Ingenting har varit bra för henne. Vet inte om det är magen som krånglar på henne men känns inte så tror mer att det är någon period hon har. Jobbigt är det både psykisk och fysiskt, känner mig nästan helt slut och hoppas verkligen att detta tar slut snart. Imorgon ska vi försöka ta oss till öppna förskolan iallafall för har inte varit där på ett tag nu.

Men nu ska jag krypa ner i sängen, huvudet snurrar och har en sovande Ebba på mig, tröööööött. Ha det så bra och va rädd om er!
Kyss å kram Sara<3


Familjen!

Är så otroligt glad och tacksam för att jag har fått en så underbar familj. Visst varje dag är verkligen inte guld och gröna skogar men jag tror man måste ha motgångar för att ta sig framåt. Så mycket motgångar som jag har haft så vet jag att det finns ett slut och allt kan bli så mycket bättre. Har varit på botten men nu kan jag nästan påstå att jag är på toppen.

Jag älskar er min kära familj, min underbara sambo, dotter och hund. Ni gör mitt liv värt att leva och det värmer så gott i hjärtat när jag tänker på er.

Kyss å kram Sara<3


Ebba! <3

Tiden går så fort. Min lilla flicka blev faktiskt 3 månader i torsdags, känns så konstigt men också jätte kul. Nu är hon ju mer med på vad som händer runt om henne.

Hon har blivit så duktig. Jätte stark i nacken, armarna, ryggen eller hela hon får jag väl säga.

Ebba...
• kan vända sig från mage till rygg och snart tvärt om, är inte långt ifrån bara ena armen som är lite i vägen.
• tittar verkligen på folk och blir jätte glad.
• fäster blicken helt.
• är inte långt ifrån att ge ifrån ett riktigt skratt.
• jollrar/pratar jätte mycket med allt och alla. Underbart!
• har upptäckt hunden och tycker hon är riktigt intressant.
• vill gärna hålla i något, helst mitt finger. Då blir hon oftast lugn.

Är säkert en massa mer som jag inte kommer på just nu. Känns som hon har utvecklats jätte mycket på bara någon vecka. Det är helt underbart och jag njuter förfullt.

Jag älskar dig till himlen och tillbaka och mer där till mitt kära barn! Du gör varje dag värd att leva vidare. Du gör mig så otroligt glad och lycklig. Förstår inte hur jag kunde klara mig utan dig. Kära barn jag lever för dig nu, då och imorgon. <3


Lördag!

Idag blev det promenad runt Långviken med min lilla familj. Sen gick vi även från Oxhagen till badhuset och tillbaka, fika och mat hos svärföräldrarna. Haft en hyfsat lugn och snäll dotter idag som jag just nu försöker få att sova.

Hon har varit så duktig, har sovit i sin säng flera nätter nu. Det är både skönt men även tråkigt. Men när hon vaknar någon gång mellan tre och fem för mat får hon ligga kvar hos mig, lite mysigt vill jag fortfarande ha med henne.

Åter kommer nog snart!
Kyss å kram Sara<3


Fredag!

Efter alla morgon bestyr tog Ebba och jag bussen över till ön för att hälsa på min vän och hennes pojkar. Mycket trevligt måste jag säga. Dom hade så fint hus så man blev helt kär, åååå jag vill också ha hus. Så otroligt skönt det skulle va. Kunde man släppa ut Tilda typ när som och låta Ebba springa ut sen när hon blir större. Vill så gärna ha ett hus så det är min nästa önskan, hehe.

När vi kom tillbaka till fastlandet blev Ebba så ledsen, misstänkte att hon hade ont i magen och va trött. Nu har hon iallafall fått bukt på den, fått mat och sover så gott i sin säng. Även mina andra två älsklingar sover gott så tror jag ska ta liten egen tid i soffan med min nyköpta godispåse och cola, mums! :)

Blev lite shopping till Ebba idag. Hon har nästan växt ur 56 nu så behövde köpa lite bodysar i 62. Ville ha lite färg så fick bli dom här nedanför.

Ha en jätte bra fredags kväll och en fantastisk helg!
Kyss å kram Sara<3

(Blev inga bilder på alla barnen men får nog se till att ta en eller två nästa gång(: )


Torsdag!

Kom hem för en liten stund sen från BHV, Ebba skulle få sin spruta men kände att hon va så "hängig" så vi tar det på onsdag istället. Så håller vi tummar och tår att hon ska bli piggare. Sover just nu i min famn så hoppas på att hon vaknar pigg och glad.

Nu orkar jag inte blogga mer just nu men åter kommer kanske sen. Ha det toppen bra och va rädd om dig!
Kyss å kram Sara<3


Leopard!

Besöket gick jätte bra, mycket att prata om och tiden räckte inte riktigt till så får bli fler gånger. :)
Vad konstigt allt kan bli. Va så nervös innan och funderade mycket på hur det skulle bli men så mötes vi upp och allt bara släppte. Kändes nästan som vi aldrig hade varit ovännen utan bara inte setts på ett bra tag.

Idag har jag värdens snällaste leopard här hemma. ;D

Hoppas er dag har varit lika bra som min!
Kyss å kram Sara<3


Tisdag!

Ebba och jag ligger och drar oss i den ren bäddade sängen och fiser lite, sköööönt! ;)
Idag får vi besök av en vän som jag inte haft någon relation till på 5 år ungefär. Ska bli kul för vi lär ha mycket att prata om. Roligt att hon också har blivit mamma nyligen, hon har visserligen ett barn sen innan men nu har vi barn i samma ålder. Så vi måste nog stiga upp nu så vi ser mer levande än döda ut när dom kommer. Får se om jag återkommer senare eller inte.

Ha det toppen bra!
Kyss å kram Sara<3

P.S GRATTIS ALICE PÅ DIN 1 ÅRSDAG! :D <3 D.S.


Behov!

För vem är det vi tar till nappen, ersättning, sova i egen säng, blåa kläder på en pojk och rosa på en flicka, ammar, köper nytt och inte begagnat? Ja det kan man ju fråga sig och alla har sina tankar om det. Det finns nog både fördelar och nackdelar med allting. Men det man verkligen måste ställa sig till är gör man det för sig själv eller för barnet/barnen? Jag har ingenting emot nått av det så länge man tillfredsställer barnet behov och föräldrarna mår bra. Påtryckning från omvärlden som bland annat BVC eller andra föräldrar är hel tokigt. Man ska göra det ens barn behöver inte det andra anser att dom/den behöver.

Läste idag att lustgasen skulle försvinna på förlossningarna. Neeeeeej, det får verkligen inte hända. När jag va öppen 10 cm och bebisen bara skulle sjunka ner helt och sista etappen skulle lutras upp så va lustgasen min bästa vän. Tvivlar på att jag skulle klarat mig igenom hela förlossningen utan min älskade lustgas. Nej, nej, nej det får inte hända för jag vill verkligen ha fler barn.


Gymet!

Här är anledningen till att jag inte gymar, man somnar ju bara, hehe:P


Oj!

Skulle fortsatt att blogga igår men somnade visst. Man blir så trött av att amma ibland somnar så mycket fortare om kvällarna nu och har inte vant mig vid det än så blir alltid lika förvånad när jag vaknar igen, hehe.

Iallafall så är det så att min kära bror kom ner/över från Göteborg i fredags. Ebba och jag åkte in till stationen och möte upp honom. Vi pratade lite strunt, lagade och åt lite mat och så självklart kaffe på det. Dessa kaffe folk asså, dom gör ju mig tjock, haha. :D
Sen igår, lördags, så mötes vi upp inne i stan och tjockade oss på ett fik. Mycket trevligt att träffa din bror då det inte sker så ofta längre. Ebba verkade trivas med honom då hon nästan alltid skrattade/log när hon kollade på honom. Måste va för att dom är så lika, har ju samma frisyr, hihi. Ne men man ser verkligen vilket släkte Ebba kommer ifrån.

Amningen har gått jätte bra. Tösen vaknade bara en gång inatt/morse och åt men då åt hon verkligen också. Känns så otroligt skönt men har inte riktigt slappnat av än utan är förbered för det värsta men håller alla tår och fingrar.

Nu ska jag nog försöka få liv i min lilla familj. Är fint väder idag så får bli en lång promenad.
Ha det gott och sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Amning!

Igår morse trodde jag att jag skulle stämpla ut och gå hem, hehe. Ebba vägrade bröstet och va verkligen jätte ledsen. Googlade lite och fick fram att det är jätte vanlig när dom är runt 3 månader. Läste att det höll på länge för dom andra mammorna och att dom va nära på att gå in i väggen, fick sluta amma och ge ersättning istället. Kan säga att det gjorde ju inte mig direkt mer glad. Ebba och jag grät ikapp, hon somnade, jag försökte samla kraft, vi gråter igen och så höll det på ett tag. Tar med mig henne in i sovrummet och gömmer oss under täcket där det är mörkt och inget som stör. Efter ett tag så tar hon tag och jag blir så glad men kan inte slappna av än. Nästa gång tar hon tag igen och igen. Helt plötsligt verkade allt vara bra igen. Vet inte vad hon fick för sig egentligen men struntar i det så länge hon äter och mår bra.

Mitt älskade barn du får inte skrämma din mamma så och göra henne så ledsen. Jag älskar dig mitt kära barn<3

 


Kväll!

Usch och fy vilken kväll. Ebba har varit jätte ledsen. Nästan ingenting har varit okej. Vägrade bröstet så försökte pumpa ut mjölk och ge ur flaska istället men fick inte ut så mycket då jag bara har en sån där billig pump från apoteket. Den är bra men inte så effektiv när man verkligen behöver få ur mjölk. Får nog bli att skaffa en ordentlig pump så man har när det blir såna här tillfällen. För just nu har jag bara mjölk så det räcker. Skulle inte kunna pumpa ur och frysa ner, inte med denna pump iallafall.

Men hon fick i sig lite och somnade i min famn. Vaknade för en liten stund sen och tog äntligen bröstet och verkade bli mätt då hon somnade igen. Håller tummar och tår och ska nu försöka ta mig från soffan till sängen med en sovande bebis som ska fortsätta sova, hehe.

Hoppas er kväll har varit bättre och att ni får sova gott och att morgon dagen blir jätte bra! Imorgon kommer min kära bror ner/över och hälsar på så blir att umgås med honom:)
Kyss å kram Sara<3


Torsdag!

Håller just nu på att "träna" tösen på att sova i sin säng. Fick tips från en vän att jag skulle testa att lägga henne i sängen under dagen när hon ska sova så hon "boar" in sig i den. Hon somnade vid bröstet när hon åt, som vanligt, så passade på att lägga henne i sängen. Hon sov kanske 10 minuter men nu ligger hon bara att stökar och kollar på sina djur över sängen och lyssnar på speldosan. Det värsta är att jag blev jätte trött nu. Får nog lägga henne hos mig istället så jag får sova lite, hehe:)

Ha det så bra och sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Tisdag!

Snart ska vi trotsa detta väder och vandra bort till öppna förskolan. Först ska jag bara ta och äta något och så måste Tilda få ut och kissa.

Idag ska det inhandlas amningsbh och linne så det kan ammas mycket bättre:) Fick ett presentkort av min älskade sambo imorse och bidrag av mamma igår så nu ska det spenderas, hihi. Ska försöka komma på något gott att ha till kroketer då jag är sugen på det och vitlök. Någon som har ett gott förslag som inte kostar allt för mycket?

Ta hand om er!
Kyss å kram Sara<3


Fick denna fina pajform och tårtspade(?) av sambons familj och farmor igår, tackar, tackar. :)


Jippi!

Livet är för roligt ibland. Idag föll det en väldigt stor sten från mitt hjärta. En gammal vän som jag insett att jag egentligen inte hatar. Visst har jag varit arg och ledsen men sånt är livet. Vi kände precis samma sak och nu är allt bra. Efter alla dessa år är det äntligen över. Gått vidare och glömt. Underbart!

Får se vad morgon dagen har att erbjuda. Om man får någon frukost på sängen eller inte och om vi ska till öppna förskolan eller inte. Tror nog det får bli det då jag inte har så stor lust att sitta hemma själv på min dag.

Ha det kanon bra och sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Måndag!

Ligger i sängen med en halvt sovande bebis på armen, underbart. Har varit vaken sen sju men inte kunnat somna om så nu funderar jag faktiskt på att stiga upp och börja denna dag. Problemet är bara att alla mina älsklingar sover och jag vill ju inte väcka dom.

Idag kommer mamma, lillebror, sambons familj och farmor hit på lite kalas. Tar det idag istället då alla ändå är ledigs än att stressa med det imorgon.

Jag har hittat ett jätte roligt spel på iPhonen men så slutar det självklart att fungera så nu är jag arg, hehe. Hann bli beroende av det så är lite jobbigt nu, hehe. Men jag ska nog klara av denna dag ändå.

Ha en toppen bra dag!
Kyss å kram Sara<3


Söndag!

Gårdagen spenderade hos svärföräldrarna med påsk mat och fika. Idag blir det hem till Ebbas gammelfarmor för samma sak. Skönt och inte behöva tänka på mat iallafall.

Nu sitter Ebba och jag och myser i soffan eller hon sover. Vi passar på nu innan sambon kommer och hämtar oss. Han är ute och letar present till lilla mig, hihi.


Jag njuter av varje minut jag får med dig. Är så otroligt lycklig att jag har fått dig i min famn. Du betyder så otroligt mycket för mig mitt älskade barn. Du har världens bästa pappa och vi kommer alltid finnas här för dig. Älskar din pappa så otroligt mycket och ångrar inte en sekund med honom. Är så glad att det är han som är din far. Vår älskade Ebba<3


Lördag!

Igår va vi på Öland hos min mamma nästan halva dagen. Skulle hjälpa henne att få igång sin iPad som hon vann nu i dagarna och så bjöds det på mat. Mums med mammas spagetti och köttfärssås, va länge sen. Min kära morbror med familj kom förbi en stund också. Ebba fick jätte fina saker av dom som jag kan visa sen.

Men nu kom sambon hem med nyinköpta frallor så får nog se till att stiga upp. Ha en fantastiskt bra dag och va rädda om er!
Kyss å kram Sara<3


Såhär roar jag mig på morgonen, hehe! :D


Torsdag!

Va på sjukhuset idag för att kolla upp Ebbas RS virus och det såg jätte bra ut. Verkar som det inte har satt några spår och att hon inte fått några men av det. Så jäkla skönt, allt såg verkligen jätte bra ut och hon sköte sig jätte bra, kissade ner vågen men det är sånt som händer. :)

Sen vandrade vi hem, myste lite, plockade lite hemma och diskade, satt i telefon kö i över en trekvart, suck, sen kom min kära vän Alexandra. Är alltid lika kul att träffa henne.

Finns en person jag saknar men som jag ändå egentligen inte saknar. Blir arg när jag tänker på den men ändå glad för har så grymt mycket minnen med denna person. Så sjukt mycket vi har gjort tillsammans, galna, roliga, tråkiga, konstiga, knäppa, tokiga ja allt. Tror vi skulle ha så grymt mycket att prata om fall vi ens skulle prata med varandra. Om du läser detta och känner dig träffad så kan det kanske vara rätt. Va inte rädd för att höra av dig för jag är verkligen inte speciellt svår, bara så du vet.

Ha det toppen bra och va rädda om er och era kära! Glad påsk!
Kyss å kram Sara<3


Klippning!

När sambon kom hem åkte vi bort till Jula och köpte en hundtrimmer så nu är äntligen Tilda klippt. Va det underlättade med en trimmer, visst tog det tid men inte alls som med sax. Måste klippa lite till, speciellt tassarna men det duger just nu.

Skulle fixa något att äta nu ikväll så kollar jag på kylskåpet och upptäcker att vi ska ju till sjukhuset imorgon på åter kontroll för RS viruset. Vilket tur att jag upptäckte det för hade glömt det totalt.

Så nu måste jag försöka sova för blir ganska tidig morgon imorgon.

Ta hand om er!
Kyss å kram Sara<3


Onsdag!

Har varit på hundklippning jakt men inte kommit så långt tyvärr. Träffade på en men hon sa att det är ungefär en månads väntetid men jag måste få Tilda klippt snarast. Kan ju tyvärr inte göra det själv för tar så lång tid och Ebba tillåter mig tyvärr inte att göra det.

Har även bokat kyrkan för dop. Så nu blir det att planera det. Men då har jag några frågor.
Måste man skicka inbjudningskort? Kan man inte ringa, mejla, sms?
Ska man bjuda vänner eller bara släkten?
Vad ska man bjuda på?
Vad ska man göra efter själva ceremonin?
Måste man ha dopklänning eller kan man bara ha en vanlig klänning?

Jag vill ha ett enkelt och billigt dop då jag känner att det finns så mycket annat att lägga pengarna på.

Ta hand om er!
Kyss å kram Sara<3


Härlig dag!

Ebba har varit så snäll och mysig idag så jag har njutit extra mycket för man vet aldrig hur nästa minut blir. Men det är faktiskt en väldigt snäll dotter vi har. Hon har aldrig varit till större bekymmer utan varit så snäll och glad. Visst självklart kan hon ha sina dagar också och vara jätte sur och så men det är oftast ingen fara. Men som sagt va jag njuter för en dag kanske det vänder och blir super jobbigt men det är då det, jag lever här och nu.

Idag har vi blivit med bil, jätte skönt. Äntligen kan vi åka och handla när vi vill eller åka någon annan stans. Så fin bil så och den verkar vara godkänd av både Ebba och Tilda.

Nu blir det att tacka för oss och samla nya krafter för ännu en dag. Varit en lång dag så nu är vi trötta och jag hoppas mina söta, underbara dotter låter mig får sova lite längre imorgon. Va rädd om det du har och det du får, sköt om dig!
Kyss å kram Sara<3


Tisdag!

Ja äntligen tisdag:D
Ikväll kanske ni får se en överraskning, hehe. Fast den är nog inte så kul för er andra som den är för oss men vi är iallafall väldigt glada och lättade.

Det har blivit tidiga morgnar nu sista tiden. Ebba somnar aldrig riktigt till efter 5 måltiden utan ligger och halvsover och sparkas jätte mycket så jag inte kan sova. Nu känner jag mig verkligen som en små barns mor. Tidiga morgnar och tidiga kvällar men det är skönt faktiskt. Går och lägger mig samtidigt som Ebba på kvällarna för hon vill inte sova själv och är ändå oftast trött samtidigt som henne. Men på morgonen är jag oftast uppe innan henne. Hon somnar om en stund ordentligt runt åtta, nio då jag har legat mer eller mindre vaken i 4 timmar och inte vill ligga där längre utan passar på att äta frukost, duscha eller annat jag känner jag behöver göra på morgonen. Underbart med barn, man får ut så mycket mer av tiden och man känner att man lever. Jag Ä L S K À R mitt liv!

Ha en toppen bra dag ska jag ha iallafall!
Kyss å kram Sara<3


Lite morgonmys innan promenad med Tilda och öppna förskolan. <3


Kläder!

I lördags va vi på loppis. Fanns en hel del barnkläder och massa skräp. Vi fyndade iallafall två plagg som jag tror Ebba kommer bli jätte fin i.

Jätte dåliga kort för dom är tagna nu ikväll och det blir aldrig bra bilder med iPhonen i kvällsljus tyvärr.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3135004/images/2012/pic_196664299.jpg" class="image">


Måndag!

Idag har Ebba och jag varit på Öland och myst med min mamma. Mycket trevligt måste jag säga. Nu är det mys i soffan på hög nivå med min älskade familj.

Skona här nedan fick Ebba av sin kära mormor idag. Tackar vi åter igen väldigt mycket för. Kunde inte låta bli att köpa napparna för dom va ju så fina och söta.

Kyss å kram Sara<3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3135004/images/2012/pic_196660735.jpg" class="image">


Vänner!

Om ni inte vill lyssna på mitt tjat och gnäll så kan ni sluta och läsa på en gång för detta kommer nog bli riktigt tråkigt och ganska långt men behöver skriva av mig lite.

Jag har haft några riktigt nära vänner. Folk som jag verkligen har kunnat öppna mig för, umgåtts med typ hela tiden och haft super kul med. Men ser man tillbaka på två av relationerna så är det riktigt dystert. Vi har varit "bundisar" bra länge men så en dag tar det slut och man inser hur riktigt dåligt man har blivit behandlad. Visst jag har riktigt många roliga minnen med dom men det är oftast inte dom som kommer upp när man tänker på dom personerna. Utan det som kommer upp är det dåliga. Hur jäkla illa dom har behandlat mig. Den ena som jag verkligen la ner mitt liv och själ i kommer och säger att jag aldrig ställde upp på henne. Att jag inte va en bra vän och struntade i henne. Men jag vill verkligen inte påstå de då jag planerade mitt liv i princip efter henne. Något jag ångrar djupt idag.

Den andra personen förrådde mig på något så fruktansvärt sätt så jag kommer aldrig någonsin kunna förlåta den. Vill inte gå in på detaljer då det handlar om flera personer. Men kan säga så här att det är det sista man gör som vän. Får ont i magen av att tänka på de, usch. Att jag har "förlåtit" den andra kan jag inte riktigt förstå egentligen men kärleken är väl starkare än hat antar jag.

Sen en person som ska egentligen skulle lära mig att den kan förrådde men verkligen värst. Det den personen gjorde (ingen vän) va så hemskt så den har suttit i fängelse för det. Men det är något helt annat och som jag kanske kommer skriva om i framtiden då jag känner mig mogen för det.

Iallafall så är det de jag vill komma fram till är att jag idag har svårt att öppna mig för folk och släppa in dom på livet. Jag har några vänner där ute som jag verkligen är glad för men jag har inte den där vännen bredvid mig som jag känner att jag kan berätta allt för, som jag kan ringa när som och gråta ut lite för. Idag känner jag mig mer som en ensamvarg och ganska instängd. Detta känns fruktansvärt jobbigt för mig eftersom jag har haft någon där nästan hela livet. Men jag accepterar det och försöker njuta av det jag har istället. Nu har jag ju en fantastisk familj istället som jag verkligen älskar villkorslöst.

Nu orkar jag inte skriva mer så tack och hej för mig för denna stund!
Kyss å kram Sara<3


RSS 2.0