Familjen!

Hade jag inte haft min underbara egna lilla familj så vet jag inte om jag hade stått med båda fötterna på jorden idag. Jag är så lyckligt lottad som fått denna äran att ta hand om en liten fantastisk bebis, en underbar hund och framför allt att jag får dela mitt liv med min älskade sambo.

Det ända som fattas nu är trogna underbara vänner och ett jobb.

Hoppas er helg har varit lika trevlig som min!
Mvk Sara! <3


Besviken!

Att ge någon annan förhoppningar och göra den glad men att sedan bara peta bort en med lill fingret gör mig så förvirrad. Att man inte kan göra rätt från början utan måste göra samma misstag om och om igen. Jag tänker verkligen inte gå ett steg tillbaka och låta denna person dra ner mig igen utan nu är jag så stark så jag klarar mig betydligt mycket bättre utan den.

Men sen kommer ändå tanken hur mycket tål man, när går gränsen, vad är tillåtet, hur många ursäkter kan man acceptera och om det inte ens kommer några ursäkter?

Att ständigt bli besviken är något jag inte vill lägga energi på så snart trycker jag på radera.

//Sara


Sover!

Lille skuttan har sovit bort nästan halva dagen. Vi kom inte ur sängen förrän strax efter tolv för damen somnade om och hon sover i våran säng så kan inte lämna henne själv.

Min mamma och lillebror va här en stund. Bjöd på lite fika, klippte Max och så blev det massa mys. Vi körde dom till bussen sen och tösen somnade igen i bilen. Sen va hon jätte gnällig när vi kom hem för hon va så trött. Hur hon nu kunde va det. Nu sover hon igen så får se hur denna natt blir. Hon åkte på tre dagars feber så det kanske tog slut på henne helt.

Hoppas ni har haft en bra helg och att ni är rädda om varandra, nästa sekund kan det vara försent!

Mvk Sara! <3


Feber!

Nu har Ebba blivit sjuk istället. Hon är inte så dålig mest bara feber som har legat som högst på 39.2. Just nu känns hon ganska varm men verkar pendla upp och ner hela tiden. Igår morse låg hon på 38.5, gav henne medicin, lite mat och sov en liten stund så va febern nere på 37.3 så tänkte att det bara va nått tillfälligt. Gav oss ut för vi skulle på information på öppna förskolan. Mellanlandade hos svärföräldrarna och kollade tempen igen som hade stigit igen men hon va pigg. Efter informationen som bara va på knappt en timme så somnade hon och sov bortåt 2 timmar. Va sen pigg och ganska glad, inte speciellt varm men innan vi gick och la oss så blev hon varm igen och låg då på 39.2 men hon busade och hade sig i sängen så är nog inte så stor fara med henne. Har sovit hittills hela natten men är varm. Hoppas det är borta när vi vaknar om någon timme. Antingen har hon åkt på den dör 3 dagars febern eller så är det tänder på gång.

Blev nog ganska rörigt detta inlägg men skyller på att klockan är så pass som den är. Nu ska jag försöka sova någon timme till innan vi ska till BHV och förhoppningsvis på lite äventyr.
Sköt om er och jag önskar er en bra dag!

Mvk Sara! <3


Sjuk?!

Usch känner mig inte helt kry men ändå inte sjuk. Skulle kanske behövt besöka vårdcentralen men det får vänta. Antingen behöver jag börja använda glasögonen eller så är det någon vajsing med nacken eller ja bara något helt annat, vad vet jag. Måste börja tänka på vad jag äter och äta rätt nu känner jag. Blä vad ohälsosam jag känner mig ibland. Om jag bara äta lite bättre och fortsätter med den vardagliga motionen så tror jag faktiskt att något kilo kanske skulle försvinna, jag skulle trivas mer med min mage och skulle må bättre.

Nu tickar klockan iväg så bäst att sova om man ska få någon timmes sömn och orka med morgondagen med.

Mvk Sara! <3


Sömn!

Hur mycket ungefär ska en snart 8 månaders bebis sova? Jag har alltid låtit henne sova när hon vill och är trött. Har aldrig "tvingat" henne att sova eller vara vaken. Men nu är det så att hon har bara en sömnrutin och där är ett sova nån gång runt 12. Hur länge hon sover varierar men brukar vara runt en timme. Sen kan hon sova nån gång till på dagen speciellt om vi åker bil. Men sen somnar hon inte förrän tio, halv elva på kvällen och vaknar runt nio på dagen. Vaknar oftast bara en gång på natten nu för lite mat.

Jag hade velat att hon skulle somnat tidigare på kvällen så hon får en längre sammanhängande sömn men hur ska man få till det? Jag kan ju inte tvinga henne att vara vaken på dagen för då lär hon inte vara rolig att handskas med.

Mvk Sara! <3


Illa!

Imorse va jag jätte yr i huvudet igen och mådde jätte illa. Drack några glas vatten, tog en c-vitamin och tog en promenad med Tilda sen kom Sarah och pojkarna. Mådde bättre när dom va här men sen mådde jag jätte illa och passade på att lägga mig på soffan medan Ebba sov. Efter liten stund vaknade hon men tog med mig henne till soffan, gav lite mat så lyckades vi båda somna. Jag mår lite bättre och hon sover fortfarande bredvid mig. Så otroligt skönt att hon tog denna långa vilan nu när jag mår som jag gör. Hade hon inte gjort det vet jag inte om jag hade pallat med tills sambon kommer hem.

Men nu ska jag fortsätta att njuta och mysa med dottern och titta på Vänner. Ha en bra dag!

Mvk Sara! <3


Mat!

Har inte så mycket att blogga om just nu. Att skriva vad vi gör om dagarna känns inte så givande och kul. Vill du veta får du väl ta kontakt med mig istället:)

Det ända som rullat i mitt huvud nu är hur jag ska få Ebba att börja äta riktig mat ordentligt. Om hon går upp som hon ska och om vi alltid kommer att få problem med mat. Visst det kommer att lösa sig och en dag kommer hon inte att amma utan bara äta mat men den dagen känns så fruktansvärt långt bort. Det gör mig absolut ingenting att hon ammar, bara mysigt, men jag tvivlar på att det är så bra för henne. Hon skulle nog behöva få i sig iallafall ett mål om dagen. Vi ska till BHV den 20de så får se vad dom säger.

Nu ska jag försöka trilska i tösen liten gröt och hoppas få en lugn frukost stund. Haha vem försöker jag lura?!

Ha en bra dag gott folk och va rädda om er!

Mvk Sara! <3


Läkaren!

Igår va jag hos gynekologen för att kolla upp min cellförändring. Det va verkligen men blandande känslor. Den delen av sjukhuset får mig att minnas så mycket och det är starka saker. I detta hus har jag gjort abort, sett min lilla älskling för första gången genom ultraljud, fått mitt älskade barn på bröstet och det senaste när vi låg inne i nästan en vecka på barnavdelning då Ebba hade fått RS virus. Allt detta är så stor del av mitt liv. Några jätte tråkiga och jobbiga saker men även några helt fantastiska saker.

När jag satt och väntade utanför rummet så värmdes jag av lycka då korridoren påminde så mycket om BB. Massa minnen kom upp från när Ebba ville komma ut till oss. Helt underbart men vad jag ville dra tillbaka klockan för det va helt fantastiskt och jag skulle kunna göra om det hur många gånger som helst.

Men så fick jag komma in och ser att rummet är precis likadant som då jag va på samtal om abort. Kom in i andra rummet och får en klump i magen. Lägger mig på britsen (eller vad det heter), en kvinna frågar mig om det går bra och ja visst gör det de men hon fick mig att minnas ännu mer från den dag jag gjorde undersökning för abort. Ville bara där ifrån och glömma allt detta.

Det går ganska fort och när jag kommer ut förtränger jag allt så gott det går och glädjes av leendet från min dotter som är i sin pappas famn lite längre bort.

Idag är jag glad att mitt liv blev som det blev men vad jag har ångrat mig och mått dåligt tidigare i livet. Gråtit många gånger över valet jag tog men även känt en stor lättnad. Försökt intala mig själv att det va det bästa och går ändå inte göra ogjort.

Nu får vi vänta på provsvaren och hålla tummarna.

Mvk Sara! <3


Ni är helt fantastiska, jag älskar er något så otroligt mycket så jag skulle kunna spricka. Min älskade familj<3


Skor!

Gårdagen spenderades med svärmor, svärfar och svågern. Vi drog med svärmor till Modehuset för att kolla om Skokällan hade något fint på deras utförsäljning. Hon va så snäll och köpte ett par vinter skor till Ebba som nog ska passa bra när det börjar bli kallare. För om tösen ska fortsätta i denna takt så lär hon snart gå av sig själv och då behöver hon ett par ordentliga skor.

Ska förflytta en sovande bebis från min famn till hennes säng nu och hoppas på att få lite gjort. Sköt om er!

Mvk Sara! <3


Skola!

Igår åkte vi till Borgholm en sväng. Va förbi min gamla högstadieskola för dom hade invigning då dom har total renoverat den. Jätte fint och fräscht blev det. Men usch och fy vad konstigt det kändes att gå runt där. Alla rum va kvar där dom alltid varit bara upp piffade. Massa känslor och tankar kom upp. Så många minnen.

Nu vaknar en liten halv sjuk bebis så bäst att gosa lite med henne så hon håller sig glad. Ha en bra dag!

Mvk Sara! <3


RSS 2.0