Operation!

Att få beskedet att man ska opereras är inte särskilt kul. Nu är väl detta ingen jätte svår operation och dom har garanterat gjort många av dessa slag innan och det är inte det jag är rädd för. Grejen är det att jag har aldrig i hela mitt liv opererats, har aldrig ens varit nära ett operationsrum så detta är läskigt eftersom det är så främmande för mig. Att sövas ner känns jätte stort för mig och super läskigt.



Sen är det så många tankar som snurrar nu. Hur lång tid kommer det ta? Hur reagerar min kropp på att bli nedsövd? Kommer jag ha ont efteråt? Kommer Ebba klara sig utan mig? Kommer jag kunna amma efteråt?

Ja dessa frågor får jag förhoppningsvis svar på när jag ska i nästa vecka till läkaren för att undersökas.

Det är en liten operation men så otroligt stort för mig.

Mvk Sara! ♡




Drömmar!

Dom senaste dagarna har mina drömmar varit så känslosamma. Det är fruktansvärt jobbigt och jag kan inte låta bli att fundera på om dessa drömmar vill säga mig något. När man spinner vidare på det faller det både en och två tårar. Finns det något där ute som jag borde veta? Har jag gjort rätt val i mitt liv? Varför saknar jag någon som jag absolut inte borde sakna? Känslor kan sätta gafflar i ens huvud och nu måste iallafall jag försöka reda ut dom och få bort dom. Mvk Sara! ♡

14 månader!

På tisdag blir min skrutt hela 14 månader. Det är sjukt vad tiden går fort. Är så glad att jag fått va hemma med henne så länge och har många dagar kvar. I augusti är det tänk att inskolningen ska börja och jag förhoppningsvis sitter i en skolbänk. Innan dess ska vi hinna hitta på massa roligt och jag ska om det går som jag vill jobba några veckor i sommar så får plutten va med sin pappa.



Nu kan min lille vän
♡springa
♡låta som diverse djur
♡kramas
♡skicka slängpussar
♡klättra på allt
♡äta själv
♡sätta klossarna i rätt håll.

Nu äter hon frukost, middag och lunch hyfsat bra men det är bara macka med smör, korv och mos som duger och så får det va. Får inte i henne några mellanmål men hon ammar istället. Vällingen gå sådär just nu och det leder till att hon ammar två till fem gånger om natten. Ganska drygt men jag har insett att så får det va just nu för hon vill verkligen inte sluta och jag har inte orken att själv ta en skrikig unge en hel natt.

Nu mera finns det två tänder i underkäken och dom övre är inte långt bort. Dessa busar har ställt till det ganska mycket. En ganska sur unge har vi haft men nu är det bra.



Nu är det dax att fylla på med energi och göra av med dom. Ha en fantastiskt bra helg!

Mvk Sara! ♡


Amning!

Att det skulle va så här och kännas så här att amma kunde jag nog aldrig föreställa mig. Jag är så oerhört tacksam för att jag har kunnat amma så länge men nu börjar det bli jobbigt.

Det är inte så där mysigt hela tiden som det va när hon va mindre utan nu är det mest påfrestande. Kan knappt ha henne i famnen utan att hon vill till bröstet och hon kan inte va i någon annans famn om jag är i närheten. Det är svårt för henne att inte somna vid brösten, bara vagnen som hon gör det i. Hon känns så bröst fixerad just nu.

Men att sen ta steget att sluta amma känns så otroligt svårt och kraften finns inte. Önskade hon själv kunde sagt nej tvärt men det är nog jag som måste säga nej.

Det är mest nätterna som är påfrestande eftersom hon nu för tiden ska amma sig igenom dom. Sen tar jag alltid nätterna helt själv och måste försöka få lite sömn iallafall så man orkar jaga henne sen så det lättaste är att ge henne bröstet så hon är lugn.

Inatt lyckades jag efter mycket kamp att få henne att ta nappen istället men det va en av 5 gånger och jag lyckades så klart inte sömna om fören mycket om och men sen (lagom tills nästa amning).

Mvk Sara! ♡




Kaos!

Ska skriva men det bara läggs på varandra och blandas ihop. Det finns så mycket jag skulle kunna skriva nu men det är som sagt va för mycket.

Kan iallafall konstatera att livet inte är en dans på roser men nu är det mycket bättre.

Ebba har fått förskole plats på den förskolan som vi ville och det känns gutt :)

Nu är jag helt slut efter tidig dag hos läkaren och sen kväll på klädparty så nu säger jag godnatt!

Mvk Sara! ♡




RSS 2.0