Sista!

Detta blir mitt sista inlägg på ett tag eller kanske någonsin. Jag känner inte att jag verken har tid, ork eller inspiration till att blogga. Jag tror inte denna blogg gläder någon iallafall. Jag tänker lägga ner all min energi på min lilla familj och mina kära vänner. Vill ni ta del av mitt liv får ni helt enkel ta personlig kontakt istället.

Ha en fantastiskt liv och tänk på att nästa sekund kan det vara försent!
Kyss å kram Sara<3


Måndag!

Att prioritera rätt här i livet är viktigt. Man kan inte alltid sätta sig själv först. Man måste tillfredsställa andras behov ibland också för att själv få något bra tillbaka. Men man får absolut inte glömma bort sig själv helt heller. Om man inte mår bra så kan det drabba dom runt om en. Man kan bita ihop och låstas men i slut ändan kommer ändå sanningen fram. Att ta massa skit, bli bort glömd, bli förråd gång på gång det kommer att knäcka en men även bygga upp en och finna det som är det rätta i ens liv. Motgången ger framgångar.

Det är aldrig barnet som är problemet det är föräldrarna!

Va rädda om er någon kommer faktiskt att sakna er fast att ni inte tror det!
Kyss å kram Sara<3


Suck!

Skulle verkligen behöva ventilera. Jag håller ihop för min älskade dotter, min familj skull. Dom är mitt allt och med dom är jag lycklig. Så länge dom mår bra och är glad så mår jag bra. Jag struntar helt i om magen hänger, ont i huvudet, hungrig, pengar, smink, alkohol och allt annat strunt för jag prioriterat mitt barn över allt annat. Hon är mitt liv.

Hoppas er kväll har varit bättre än min!
Kyss å kram Sara<3


4/11-07 <3

Idag för 4 & 1/2 år sen blev den dagen som jag alltid kommer att minnas. Det är den dagen som det blev jag och min kära sambo. Visst har det gått upp och ner och alla dagar är inte underbara men jag älskar honom ändå och vill inte leva med någon annan. Är så glad att det är han som är pappa till mitt älskade barn och jag ångrar inte en sekund att jag stannade kvar och lever det liv jag nu lever.

Jag älskar dig Andreas, igår, idag och imorgon! <3


Fredag!

Idag känner jag mig super trött. Ligger fortfarande i sängen och funderar på om jag ska palla mig upp. Tur man har så snäll dotter och hund.

Gårdagen spenderades hos min kära mor eftersom hon fyllde 50 år. Åkte dit ganska tidigt och överraskade henne. Sen blev det bara massa mys och glass. Idag har jag tänkt att ta det lugnt, försöka ta hand om mig själv lite för en gång skull (tvivlar på att jag kommer få det men pröva kan man ju) och hemmet. Imorgon vankas det kalas/fest på kvällen och känns som vi ska göra massa på dagen så är bog bäst att bara vara idag.

Nu måste jag försöka ta mig ur sängen för är hungrig och har en bebis bredvid mig som sparkas, vrider och vänder på sig och låter en massa så antar att det är hennes sätt att säga att hon inte vill ligga här längre, hehe.
Ha en fantastisk dag och glöm inte att stanna upp ibland och njut!
Kyss å kram Sara<3


Onsdag!

Haft en helt fantastisk dag med underbart väder och en jätte snäll dotter. Idag har jag verkligen njutit av det härliga vädret, gick bort till IKEA och mode huset där vi möte upp en kompis och hennes barn. Fantasi shoppade på IKEA, å vad mycket det finns där som jag skulle vilja ha och som jag nog skulle behöva. Innan jag traskade hem igen svängde jag förbi City gross en snabbis för att fylla på depåerna. Hem och vilade benen en stund och gav dottern mat sen gick vi ut igen för att rasta hunden och möta upp sambon. Upptäckte att jag har bränt mig ganska duktigt på bringan och ansiktet, hehe.

Imorgon blir det Öland igen då min kära mor fyller 50. Ska bli lika fint väder imorgon så tänker inte sitta inne då heller. Nu måste jag sova för att samla kraft för en ny fantastisk dag. (Vilket tråkigt inlägg det blev, men men.)
Va rädd om er och glöm inte bort att slappna av, njut och lev nu!
Kyss å kram Sara<3

P.S. Kom på att jag glömde skriva att Ebba nästan kan sitta själv nu. Hon måste ha rygg stöd men kan sitta bra stund själv i soffan utan kuddar bredvid sig. Förstår inte vad som hände, hon föddes ju igår och nu kan hon helt plötsligt sitta;P D.S.


Tisdag!

Vilket fantastiskt väder vi haft. Förut tog jag med dottern och hunden ut i det fina vädret och bara njöt innan vi åkte och byte en body åt Ebba och fikade hos svärföräldrarna. Har varit en ganska slapp dag fast att jag har hunnit dammsuga, diska, vika och hänga upp kläder, tvätta, bada Tilda och duscha själv. Det gäller att vara effektiv nu när man är mamma. Saker och ting görs ju inte av sig själv tyvärr.

Imorgon blir nog bara att vara hemma och ta det lugnt för sen blir det en händelserik torsdag och lördag så bäst att vi vilar upp oss kanske. Egentligen vill jag hitta på något då jag ofta känner mig ganska rastlös på dagarna saken är den bara att man ska komma på vad man ska hitta på och kanske hitta någon som vill göra en sällskap.

Nu ska jag försöka flytta över min sovande dottern till sin säng och sen försöka sova själv.
Va rädd om er och glöm inte att leva nu och här!
Kyss å kram Sara<3


RSS 2.0