Lördag!

Känns som jag är på uruselt humör idag. Vet inte varför riktigt, kan bara spekulera just nu. Har drömt så jäkla mycket tråkiga, jobbiga, irriterande drömmar i ett bra tag. Är en viss person som återkommer ganska ofta som jag absolut inte vill drömma om. Börjar bli jäkligt irriterad på detta. Tyvärr så blir det då även att jag tänker på vad denna människa har gjort mot mig och jag vill verkligen inte tänka på mitt tråkiga, jäkliga förflutna liv. Jag vill och försöker till fullo leva livet här och nu. Inte se bakåt och framåt ut här och nu men blir alltid så svårt med dessa drömmar.

Skulle just nu behöva springa långt ut i skogen och skrika lite. Ta några bloss och bara va men det kommer aldrig hända. Vill det egentligen inte men skulle behöva. Istället nöjer jag mig verkligen med ett par leende och joller från min älskade dotter.

Nu ska vi vara glada och nöjda för det är det man ska... Ha en bra dag!
Kyss å kram Sara<3


Snart slut!

Äntligen är nästan denna dagen över. Imorgon blir det nog att försöka ta det lugnt. Har ingenting planerat just nu och det känns ganska skönt.

I eftermiddags fick jag den där jäkla yrseln igen. Förstår inte vad det är för det är bara yrsel som kommer. Känns ungefär som när man har snurrat runt runt runt, läskigt. Den sitter ju i ganska länge också. Nu är den borta iallafall har ont i magen istället.

Önskar dig en god natt och en härlig helg!
Kyss å kram Sara<3

Denna fina bild va vi och tog i onsdags som va med i tidningen idag och kommer vara med imorgon.


Fredag!

Vad jag känner mig tom på ord just nu. Vi har iallafall fixat och donat lite nu dessa dagar med något ni förmodligen får veta om på tisdag. Är nu inne på tredje dagen med sambon hemma. Han är sjuk så det är inte så att jag får avlastning här hemma utan nästan mer tvärtom.

Om två veckor kommer äntligen min kära storebror Andreas ner och hälsar på. Ska bli kul att få visa upp mitt lilla underverk för honom.

Men nu ska jag försöka ta mig ur sängen och äta lite frukost. Ha en toppen bra dag så kanske vi hörs imorgon för idag är det fix och kalas som står på schemat!
Kyss å kram Sara<3


Onsdag!

Va vi har fart runt idag. Provkört och känt och klämt på en bil, pratat med banken, varit och tagit kort, hunnit med en snabb fika, klämt in lite amning mellan varven, handlat, pratat med försäkringskassan och massa annat.

Har besök just nu men Ebba och jag är lite icke sociala för hon va lite hungrig så tyckte de va lika bra att lägga sig i sängen. Imorgon ska vi försöks ta det lugnt men har förmodligen lite ärenden som vi måste göra.

Va rädd om dig!
Kyss å kram Sara<3


Din dag!

Idag fyller min älskade sambo år. Tänkte precis stiga upp och fixa lite till honom men då somnar självklart Ebba så gott efter ungefär 2 timmar stökande. Men jag däremot kan inte somna. Är hungrig och sovit tillräckligt ändå nu. Känner att jag har lite och göra nu på morgon innan vi ska iväg.

Kommer upp lite fina bilder sen:)
Ha en toppen bra dag det ska jag!
Kyss å kram Sara<3


Grattis min älskade man/pappa/husse, vi älskar dig<3


Tisdag!

Som vi nästan alltid brukar på tisdagar så har vi varit på öppna förskolan. Jag trivas riktigt bra där, mysiga lokaler, bra personal, trevligt folk och så ligger det ganska lagom långt bort. Tar ungefär en halvtimme att gå dit och så ligger köpcentret Giraffen med bl.a. Maxi och Lindex (mina favorit affärer just nu) inte långt ifrån.

Idag blev det en del pyssel för min del. Gjorde en tavla med Ebbas hand och fotavtryck. Blev riktigt nöjd så den får åka upp på väggen.

Nu blir det massa mys med min älskade familj. Är lycklig nu! :)
Imorgon ska ni får se lite kul, hehe.
Ha en toppen bra dag/kväll och va rädd om dig!
Kyss å kram Sara<3


Fixa och dona!

Blev en vända in till stan och fixa lite sen till Giraffen (ett köpcenter med bland annat Maxi, Coop och Lindex m.m) och fixa lite till och hämta ut packet.

Någon som vet hur man skickar tillbaka saker till H&M, vet att man ska ha den där lappen men vad ska jag skicka tillbaka det i?

Nu ikväll har jag pysslat lite med inbjudningskort åt min mor. Va jätte länge sen jag knopade ihop något. Längtar tills jag ska göra dopkort.

Just de vann en guddiebag av Rix FM i lördags, hehe. Ibland ska jag också ha lite tur.

Men nu ska jag försöka sova, vi kan inte ligga och dra oss hela dagen imorgon för ska till öppna förskolan på eftermiddagen.

Ha det bra och va rädd om er!
Kyss å kram Sara<3

Bild 2, härlig syn på morgonen när man fixar lite frukost och så.


Måndag!

Goddag!
Ligger fortfarande i sängen för Ebba somnade om och jag är inte sämre än att utnyttjar det och ligger och drar mig lite. Har jätte svårt att somna om på morgonen så oftast ligger jag och väntar på ett Ebba ska vakna eller så passar man på att dusch, äta frukost eller något annat. Idag får det nog bli en tur till stan för måste fixa material till mammas inbjudningskort.

Men nu ska jag bara va en stund innan jag tänker starta denna dag.
Ha en toppen bra dag och ta hand om dig och dina kära!
Kyss å kram Sara<3


Söndag!

Igår va vi och kollade efter bil, provkörde en som vi va väldigt nöjda med men blir nog en annan. Ska kolla upp lite med kontantinsats så får vi se.

Usch vilket dåligt självförtroende jag har nu. Det är verkligen nere på botten. Jag känner verkligen inte att måste va jätte snygg men jag har ingenting att ha på mig som jag trivas i och kan amma i. Har letat i en massa i affärerna men hittar inget. Varje morgon är ett helvete. Hatar detta, visst det blir väl bättre men just nu är det verkligen skit. Ursäkta mina ord men kan inte skriva snällt just nu.

På bilden nedan så ser ni dom fina tavlorna som Ebba fått av sin farbror. Älskar dom, blev så fint mot väggen. Själv ligger hon och pratar med sina kära vänner Grisen, Fåret, Kossan och Hästen. Dom är jätte roliga enligt Ebba:)

Ha en bra dag och glöm inte att njuta lite också!
Kyss å kram Sara<3


Dumma försäljare!

Morgonen va ju inte direkt toppen bra. Trodde jag skulle få pengar från försäkringskassan idag men nepp får vänta tills på måndag sen kom en snubbe från Tele2 och plingade på. Va trött och kände mig stressad för behövde gå ut med Tilda så fattade inte riktigt vad han ville och han va så otydlig. Efter ett tag började även Ebba bli lite tjurig så då blev jag ju ännu mer stressad och vill bara få iväg killen. Helt plötsligt så har jag tydligen tecknat avtal på bredband, hemtelefon och mobil abonnemang, ska få en hd box, ny mobil och en hemtelefon, men va fan (ursäkta mitt språk) hände? Jag vill inte ha detta, fattade ingenting och kände mig jätte dum. Kollar på lappen och ser ett ångernummer. Ringer upp dom men får vänta i mer än 15 minuter så började bli jäkligt irriterad sen blir jag typ utskälld och dumförklarad av killen på andra sidan. Blir jävligt arg och säger till killen att jag inte vill ha skiten. Hoppas nu att det gick in i huvudet på honom så jag inte får hem något skit.

Men sen löste det sig, såg att det va en generös peng från försäkringskassan på väg. Åkte in till stan och myste med min älskade barndomskompis en stund. Men sen skulle jag ge mig på att göra köttbullar men det gör jag inte om. Dom gick ju bara sönder:( Så det blev en tur runt MC Donald's och svärföräldrarna.

Nu är jag jätte trött och har ont i magen så vi ses en annan gång.
Sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Fredag!

Ny dag, nya tag! Vad som händer idag har jag inte en aning om. Vill hitta på nått men har så dålig fantasi just nu. Är väl ingen idée att försöka få tag på någon heller för vet redan svaret ändå. Blir iallafall en promenad med Tilda i det härliga vädret så få vi se vad dagen har att erbjuda.

Ta hand om er!
Kyss å kram Sara<3

 


Onsdag!

Vilken dag jag har haft. En väldigt tjurig Ebba som inte varit nöjd med nästan något. Nu är jag ganska slut så Ebba och jag har gått och lagt oss. Hon borde vara ganska trött också för det är inte mycket hon har sovit. Usch vad jobbigt det är när dom små är ledsna hela tiden och man inte vet vad man ska göra. Gör så ont i mitt hjärta och se henne ledsen. Hoppas det är bättre imorgon för då ska vi mysa med mamma/mormor och till BHV.

Har iallafall lyckats fixa liten överraskning till min man som fyller år om en vecka, hoppas bara att det går att slutföra. Har även skickat iväg en beställning till H&M till mig och Ebba. Ska bli spännande och se hur det passar. Va jätte länge sen jag beställde nått till mig själv.

Men nu ska jag försöka sova nu när Ebba har lugnat ner sig och sover halvt om halvt. Börjar bli yr i huvudet igen så är nog dags att sova.

Ha det bra och sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Tisdag!

Varit en vända på öppna förskolan idag och sen handlat lite. Men usch vad trött jag är nu. Varit så yr i huvudet hela dagen, vet inte varför. Tog på mig mina glasögon och hoppades på att det kanske va därför men kan nog inte på stå att det blev så mycket bättre. Är bara så jobbigt att ha dom på så blir lite irriterad istället.

Ska på efter kontroll på MHV nästa vecka. Någon som vet om man tar prover då på olika värden? Eller vad gör man?

Sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Kroppkakor!

Det blev en vända till gammelfarmor. Svågern kom och hämtade oss så tog vi en fika hos henne innan vi åkte och handlade lite, avslutade med kroppkakor hemma hos henne. Riktigt trevligt måste jag säga. Imorgon blir det öppna förskolan och sjunga lite och umgås med dom andra bebisarna och föräldrarna.

Idag har Ebba vara riktigt snäll och mysig, hoppas det håller i sig. Ligger i min famn och sover just nu, så mysigt. Hon har fått mig att stanna upp och bara ta allt som det kommer och njuta av livet. Min älskade dotter får mig att må så bra.

Ny dag, nya tag! Va rädd om dig!
Kyss å kram Sara<3


Måndag!

Goddag!
Satt och funderade på om vi skulle gå bort och hälsa på Ebbas gammelfarmor men så gick himlen lös totalt och började regna, snöa, blåsa jätte mycket och kom någon åsksmäll. Han i affären som vi köpte jackorna i lovade att det inte skulle komma mer snö men så fel han hade. Men nu i skrivande stund ser det ut som att solen faktiskt skulle kunna titta fram.

Men till något roligare. Idag blir min älskade tös 2 månader. Det är sjukt vad tiden går fort. Det märks verkligen på henne att hon gör framsteg varje dag.

•Hon är jätte stark i nacken, behöver inte hålla i huvudet mer än när hon är trött typ.

•Börjar upptäcka sina händer mer och mer.

•Upptäcker sin om miljö. Sitter och tittar fram och tillbaka hela tiden.

•Ler jätte mycket, speciellt mot mamma och pappa. Har även kommit lite ljud i samband med leende. Tror du vi smälter eller? Hehe:')

•Börjat göra ganska mycket ljud.

•Gillar sin speldosa över sängen med bondgårds djur. Är väldigt kul att prata med men om den slutar och spelar kan det bli väldigt tjurigt, hehe.:)

•Nappen och jag är nog just nu hennes bästa vänner.

Älskade Ebba du är helt underbar. Mamma älskar dig och du betyder allt för mig<3


Ha det bra och sköt om dig!
Kyss å kram Sara<3


Lördag!

Igår hade vi nästan en hel dag på stan med Johanna och Alice. Va länge sen jag hade så kul och allt bara kändes så bra och fridfullt. Johannas dotter är ju så otroligt söt, charmig och så glad. Nästan varje gång hon tittar på mig så ler hon eller kollar med sina stora vackra blåa ögon nyfiket.

Vilken mysig dag vi har haft idag. Började med lite morgon mys men en väldigt glad Ebba, klippte min man sen gick vi bort till svärföräldrarna på lite fika. Drog med oss svågern så åkte vi på jack jakt och han skulle finna sig en klocka. Vi hittade vad vi sökte och är nu väldigt nöjda. Kommer kanske en bild sen. Nu är det hockey och massa mys.

Va rädd om er och ta var dag som den kommer!
Kyss å kram Sara<3

Bild 1: Alice när hon såg sig själv i kameran:)

Bild 2: En väldigt glad Ebba imorse med nya kläderna som fick följa med hem igår.


Underbart!

Tänkte bara säga att jag är nöjd med livet och så glad för dom jag har runt om mig. Älskar min lilla familj villkorslöst. Tänk att livet ändå kunde bli så bra det som har sett så mörkt ut många gånger. Jag lever här och nu och vill inte tänka på det som va då och det som ska ske.

Jag älskar er min kära familj, min "man", min dotter och min hund! Ni gör mitt liv värt att leva.


Torsdag!

Idag gick vi upp tidigt för att vandra bort till öppna förskolan och sjunga lite och mysa med dom andra bebisarna. Ebba höll sig vaken och glad hela tiden. Tittade massa runt sig, log massa och bara njöt så det blir fler gånger. Va fler från föräldrar gruppen där så va lite extra kul. Sen på eftermiddag kom moster Lotta på besök och myste med Ebba. Kul att träffa sin kära syster och byta några ord (vi är ganska duktiga på att prata båda två, hehe).

Köpa lite fina, färgglada kläder till Ebba idag. Blev i storlek 62 för hon är på väg att växa ur 56, äntligen. I helgen ska vi kolla på vårjackor hela familjen för det är väldigt dåligt med det i denna familj. Så måste fundera lite på vad jag skulle vilja ha för jacka och vad som passar mig.

Ha det toppen bra och sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Onsdag!

Igår hade vi nästan en hel dag på öppna förskolan. Gick bort till sambons bror för att lämna Tilda, han bor precis vid öppna förskolan så det passade sig ju bra. Dom hade sångstund men Ebba bestämde sig för att sova sig igenom hela så blev inte så mycket för oss, men nästa gång kanske. :) Sen va det åter träff med föräldrar gruppen. Så kul och spännande att få se alla bebisar som hade legat i dom där magarna.

Idag blir det en lugn dag hemma för behövde tvätta och bara få va hemma lite. Imorgon kanske det blir öppna förskolan igen om det blir en någorlunda bra natt.

Nu ska jag fortsätta mysa med min underbara dotter som jag älskar så otroligt mycket. Ha det toppen bra och ta vara på varje dag ni får och för all del glöm inte att njuta lite då och då!
Kyss å kram Sara<3

(Två av mina älsklingar här om kvällen<3 )


Måndag!

Vilken underbar dag vi har haft. Fantastiskt väder så man blir glad i hela kroppen. Igår gick vi en lång promenad bort till gammelfarmor sen hälsade vi på mamma/mormor och lillebror/morbror på Öland. Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Va ute på en lång promenad på bortåt en timme med Tilda sen va vi bara hemma och Ebba fick äta och andra kläder på sig sen gick vi ut igen och möte upp Johanna och Alice. Blev en promenad på ungefär tre timmar med dom med mellan landning på Baby proffsen.

Imorgon väntar nya spännande äventyr med vackert väder!:)
Ha det kanon bra och ta hand om er och alla era kära!
Kyss å kram Sara<3

(Bild två är på sakerna som Ebba fick av morbror Joel med familj.)


Lördag!

Idag har vi haft fantastiskt besök från Luleå. Min äldsta bror med son och fru va här på lite fika och Ebba mys. Så kul att träffa dom för va evighet sen och att dom fick se mitt älskade barn. Tilda tyckte det va väldigt kul också. Fick jätte fina saker av dom också, kan kanske ta kort sen orkar inte just nu.

Men nu ska jag försöka få min man att resa på arslet så vi kan få nått gjort, måste köpa hundmat.
Ha det toppen bra och sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Torsdag!

Idag har vi varit på BHV som det nu mer heter. Ebba hade växt och lagt på sig bra.
Längd 56,5 cm
Vikt 4720 g
Huvud 39 cm
Känns bra att det går åt rätt håll nu efter hon varit sjuk och så. Hon har varit väldigt torr i ansiktet och på bringan så blev rekommenderad att köpa mini derm och känns som det redan är lite bättre.

Idag trillade det ner en jätte fin napp i brevlådan. Vi tackar MAM för det:)

Ha det toppen bra!
Kyss å kram Sara<3


Onsdag!

Har haft en riktig slapp dag. Kände att vi behövde de. Ebba har varit lite extra gnällig och vill ligga vid bröstet nästan hela tiden om inte så måste hon va i famnen. Går nästan inte lägga ifrån sig henne utan att hon blir jätte ledsen. Sen så har Tilda börjat löpa så måste hålla koll så hon inte blodar ner överallt, usch!:/ Som tur va sköter hon det där bra själv.

Just nu känner jag att jag vill komma ut från lägenheten och göra nått, problemet är bara vad? Snart kommer sambon hem och då hoppas jag verkligen att jag får hoppa in i duschen.

Ha det toppen bra så kanske jag återkommer sen eller imorgon!
Kyss å kram Sara<3


Tisdag!

Det blev en tur till öppna förskolan. Kul att komma ut, träffa Sara och hennes dotter, se hur dom hade de där och träffa andra mammor. Va en från föräldrar gruppen där som fick en pojk på samma dag som mig. Nästa vecka är det åter träff med föräldrar gruppen, ska bli kul att se alla dom andra bebisarna:)

Tänkte ta upp detta med amning.
På mitt ena bröst blir Ebba gott och väll mätt på men på det andra finns det nästan ingenting. Detta leder till att det ena bröstet är JÄTTE stort och det andra litet. Vet inte vad jag ska göra. På sjukhuset fick jag pumpa ur mjölk och tänkte att det kunde få igång bröstet men icke. Fick lätt ut 200 ml på det ena men det andra skulle jag va glad om jag fick ut 10 ml. Ska till BHV på torsdag så får se vad hon säger.

Ha det toppen bra och sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Måndag!

Goddag!:)
Ebba och jag traskade bort till Netto förut för va så fint väder, alla verkar va upptagna idag och för att jag hade sett lite saker jag ville ha där ifrån. För en gång skull hade dom massa saker jag ville ha men hade dåligt med pengar. Fick med mig två lådor hem och ett mat set till Ebba som jag tyckte va så fint och praktiskt, billigt va det med. Hon ska ju börja äta egen mat nån gång i livet så lika bra att ha:)

Imorgon blir det öppna förskolan med Sara och hennes dotter. Ska bli super kul då jag inte har träffat hennes dotter än och för att det är premiär turen på öppna förskolan.

Längtar jätte mycket till helgen för då ska vi äntligen träffa min bror, hans fru och son. Har inte träffat dom på över ett och ett halv år. Blir så när man bor så långt ifrån varandra och man blir sjuk. Nu måste alla hålla sig friska, pigg och glada:)

Nu blir det massa mys med Ebba och Tilda. Va rädd om er!
Kyss å kram Sara<3


Söndag!

Är precis hem kommen från en härlig promenad och nu vankas det mat. Vilket underbart väder vi har fått. Lite kyliga vindar men är ändå skönt i solen. Idag åkte skinnjacka på. 

Va inne på Lindex igår för jag ville så gärna ha en body till Ebba med lite färg för jag tycker hon har ganska dåligt med det men det blev en pyjamas också då jag blev stört kär i den. Upptäckte sen att den finns i rosa också så blir kanske en till, hehe. Fanns så mycket fint där inne så jag bara måste in och shoppa lite sen när jag får pengar.

Ha en toppen bra dag!
Kyss å kram Sara<3

 


Lördag!

God morgon!:)
Vaknade med ett leende på läpparna idag då jag äntligen hade hela min familj samlad. Min älskade hund har fått varit hos sambons familj sen vi åkte in till sjukhuset men igår fick hon äntligen komma hem igen. Vad jag saknade henne ett tag. Skulle nog inte klara mig utan henne för länge. Nu myser vi allihop i sängen och ska väl snart på börja denna dag. Får se vad den har att erbjuda.

Ha det toppen bra och ta god hand om er och era kära!
Kyss å kram Sara<3


Du underbara!

Vad jag älskar denna lille krabat. Att man kan skapa något så underbart, fantastiskt söt, snäll liten sak. Det gör så ont i hjärtat och se sitt barn lida och jag vill aldrig vara med om någon sådant igen (men lär få va de). Skulle inte vilja leva ett liv utan henne. Mamma älskar dig något så kopiöst mycket min underbara dotter!
Ebba Nancy Louise Sigfridsson<3


RSS 2.0