Onsdag!

Det blev som sagt va lite shopping med min kära mor idag. Va en snabb vända på IKEA sen gick vi en sväng i stan, åt lite god fika. Gick otroligt bra, över mina förväntningar då jag ibland knappt kan gå och handla på Maxi. Fick endel sammandragningar och började bli tungt på slutet men jag kämpade på.

Nu ikväll ha magen känts enorm. Känns som skinnet ska spricka typ, hehe:P Kan inte riktigt förstå att man ska bli ännu större, hur ska min mage orka de?

Kan inte sluta fundera på om bebis har vänd på sig än. Har aldrig haft problem med bebis jäklats med mina revben så kan inte gå på de. Det är mer höfterna som får ta stryk nästan hela tiden. Ska till MVC nästa vecka så får se vad hon säger. Hoppas järnvärdet har gått upp, det hade sjunkit ganska mycket förra gången men låg ändå ganska bra men har ätit järntablett varje dag nu istället för varannan så borde vara bättre eller iallafall stabilt.

Ny dag imorgon och jag har som vanligt inget inplanet:/ Funderade ett tag på att baka men finns tillräckligt med kakor hemma just nu. Nått hittar jag väl på:)

Sköt om er och sov så gott!
Kyss å kram Sara<3


Tisdag kväll!

Då va denna dagen oxå över, skönt! Idag har jag mest tagit det lugnt, har känt mig så stel å tung så har inte kunnat göra så mycket. Hoppas verkligen det är bättre imorgon för då ska jag jul shoppa lite med min kära mor.

Men nu ska jag försöka sova då jag inte kan slöa lika mycket å länge imorgon. Ska försöka inta en skön position (nästan omöjligt) å drömma några härliga drömmar:)

Natti natt gott folk!
Kyss å kram Sara<3

(Gjorde mig redo för att gå ut med Tilda på bilden därför jag har mössa på mig!)


Tisdag!

Jag har en sån konstig känsla i kroppen just nu. Glädje blandat med sorg! Jag känner mig så lycklig å glad för väntar ju mitt första kära barn, har en fantastiskt snäll hund å en underbar sambo men samtidigt känns det som något fattas:/ Jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt till jul å tills bebis ska komma. Allt känns bara så kämpigt just nu så jag orkar knappt tänka på det å har en gråt i halsen nästa hela tiden.

Sen känner jag mig så ensam. Ingen har tid att (eller vill nog rättare sagt inte) träffa mig! Det är så det känns iallafall. Jag känner mig så tjatig men får ju bara nej tillbaka hela tiden. Ska sluta fråga folk framöver, jag klara mig själv å snart har jag bebis som gör mig sällskap.

Sen känns det som att det bara är mamma som bryr sig någorlunda om graviditeten å hur det går. A säger inte så mycket om det å han tycker det är läskigt när bebis sparkar/rör sig där inne i magen så känns inte som att han är så delaktig i det hela. Känns ibland som att det bara är jag som ska ha barn, inte vi tillsammans. Hoppas verkligen det blir ändring på detta snart speciellt när bebis är här hos oss.

Nu ska jag ta en promenad med Tilda sen får vi se vad som händer, är pyssel sugen men har inget hemma att pyssla med:/

Sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


God morgon!

Inatt/morse drömde jag om bebis eller jag som mor för första gången. Drömde att jag ammade mitt älskade barn, det va en underbar känsla. Har läst så mycket att man lätt kan drömma om sitt ofödda barn ganska mycket men jag har aldrig gjort de innan så va lite ledsen:/ Töntigt kanske men va så jag kände. Sen har jag börjat bli lite orolig över amningen, att det inte ska gå så bra, så det va ju lite komiskt att jag drömde som jag gjorde. Kanske va ett tecken på att jag inte behöver oroa mig. Hoppas hoppas!:)

Nu ska jag försöka somna om en stund igen å hoppas på lite mer sömn å härliga drömmar! Får se vad dagen har att erbjuda sen.
Ha en bra dag!
Kyss å kram Sara<3


Måndag!

Varning nu blir det ett sånt där tråkigt inlägg men känner att jag behöver skriva av mig lite (va ju först å främst därför jag skaffade denna blogg) då jag inte direkt har någon att prata av mig med.

Känner mig jätte deppig just nu. Vet inte riktigt varför men har mina små aningar men inget jag vill skriva här. Borde ju vara jätte glad nu när det inte är så jätte länge kvar tills bebis är hos oss, snart jul å då får jag träffa min bror som jag inte har träffat på över ett halvår, jag mår hyfsat bra men ändå så känner jag mig så totalt nere nästan hela tiden. Vill bara gråta å gräva ner mig.

Finns så mycket jag skulle vilja göra å så många jag skulle vilja träffa men sitter bara här hemma å glor. Vet inte vad jag ska göra för att rätta till detta.

Längtar något grymt mycket tills min lilla älskling i magen tittar ut. Få pussa å krama på h*n hela tiden. Få klappa den mjuka, sköra kinden. Älskar dig min bebis så otroligt mycket fast att jag inte vet vem du är än. <3

Sköt om er!
Kyss å kram Sara<3

Min mage idag vecka 32 (31+3)!


Måndag morgon!

Efter att sambon hade åkt till jobbet imorse försökte jag somna om, efter mycket om å men lyckades jag men de va inte länge då jag vaknar av två lövblåsare precis utanför fönstret:( Å inte nog med det så somnade jag inte förrän runt ett inatt. Så har inte blivit allt för mycket sömn men börjar bli van nu:/

Nu blir det mys med min kära hund å lite frukost, en promenad med henne sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

Ha en bra dag!
Kyss å kram Sara<3


Check lista!

Eftersom jag just nu bloggar för mig själv så tänkte jag checka av denna listan. Lite kul att se hur det faktiskt är just nu. Så detta har å inte har vi till bebis.

Åka Vagn:
vagn [x] *
regnskydd [x] *
myggnät [x] *
kudde [x] *
täcke [x] *
filt [ ]
åkpåse [ ] ska inte ha
vagnleksak [x]
reflexer [x]
*beställt, väntas bara på att hämtas

Åka Bil:
babyskydd [ ] hyr vi på babyproffsen när det är dags
solskydd [ ] ska inte ha i första taget iallafall
leksak [ ]

Sova gott:
vagga eller spjälsäng [x]
spjälskydd [x]
sänghimmel [ ] ska inte ha
madrass [x]
bäddmadrass [x]
madrass skydd [x]
filt [ ]
täcke [x]
kudde [x]
dra-på-lakan [x]
påslakan [x]
påslakan & örngott [x]
nattlampa [x]
babyvakt [ ] ska inte ha

Sköta om:
skötbord [x] (tvättmaskinen)
skötbädd [ ]
våtservetter [x]
blöjor [2 st]
blöjhink [x]
leksaksmobil [ ]
skötväska [x]
tops till navelrengöring [x]
babypuder [ ] ska inte ha


Mini-Apotek:
Inotyol, kräm mot röd bebisrumpa [x]
Renässans, näsdroppar för spädbarn [ ] ska inte ha
febertermometer [ ]
Näs-Frida [ ] vet inte om vi ska ha

Äta mat:
amningsbh [ ] *
amningsinlägg/kupor [ ]
amningskudde [ ] *
handdukar (till eventuellt kräk) [x]
handpump [ ] *
nappflaska[x]
flaskborste [ ] *
modersmjölkersättning [ ] *
bröstvårtskräm [ ] *
* väntar tills bebis är hos oss

Bada:
badbalja [ ]
tvättlappar av frotté [x]
babyolja [x]
baby schampoo [x]
badhanduk med huva [x]
badtermometer [ ] ska inte ha

Kläder storlek 50-56
bodys [x]
pyjamas [x]
byxor[x]
byxor med fötter[ ] vill inte ha
strumpor [x]
sparkdräkt [ ] tror inte vi ska ha
overall [x]
tunn mössa [x]
vintermössa [ ]
tossor [ ] ?


Övrigt:
filtar [ ]
bärsjal [x]
bärsele [ ] kör på sjala istället
babysitter [x]
snuttefilt [x]
nalle/gosedjur[x]
bitleksak [ ] *
babygym [ ] *
napp [x]
handdukar [x]
plastad frotté [ ]
haklappar [ ] *
*väntar till bebis är hos oss.

Sen har vi nog lite annat som inte finns på denna lista, som bland annat fårskinn m.m.

Kyss å kram Sara<3

(Ska inte ha fårskinnet i sängen sen men har de där så långe tills vi har fått hem vagnen!)


Söndag!

Idag skulle jag å sambon ha gått i stan å kollat julskyltningen men eftersom det blåste så mycket så va vi bara på babyproffsen sen åkte vi till media markt å kollade lite. Efter det åkte vi hem till sambons familj på en snabb fika innan vi åkte över till Träffpunkten för att köpa en babysitter å sedan en snabb vända på Ikea.

Får se vad man ska hitta på imorgon då. Blir väl det vanliga, diska, tvätta å gå å plocka! Kanske blir julshopping med mor på onsdag iallafall å får se om det blir en fika eller nått med Sara någon dag å så hoppas jag att Johanna hör av sig någon dag.

Men nu ska jag nog krypa ner i sängen å försöka sova. Sköt om er!

Kyss å kram Sara<3


Lördag!

Det blev inte bara att städa i fönstrerna utan blev hela lägenheten nästan. Varför göra nått halvdant lixom?!:) Sen fick jag andas lite innan sambons familj kom å hämtade oss så åkte vi till Hansa City, skulle kolla efter någon julduk men hittade ingen som vi ville ha. Sen blev det hem till dom å fikade å myste lite.
Nu väntas det mat. Vet att det är sent men så här brukar det va hos oss, måste bli ändring sen när bebis är hos oss. Just de bebis har inte varit så snäll idag, trycker så på mina höfter, kissblåsa å på sidorna. Men är så glad att h*n rör på sig då jag i början av graviditeten va så orolig nästan hela tiden att allt inte va som det skulle men nu så känner jag bebis varje dag, nästan hela tiden.
Nu verkar maten vara klar så tackar för mig för idag.
Ha en toppen kväll!
Kyss å kram Sara<3

Hittade tillbaka

Som ni ser hittade jag tillbaka:)
Natten har inte varit den bästa då jag inte har kunnat sova allt för mycket. La mig på soffan för tänkte att det går kanske bättre där men så fel jag hade:( Det va länge sen jag sov ordentligt en hel natt å kan oftast inte sova nått på dagarna heller så börjar känna mig slut, räcker tydligen inte med att man har järnbrist utan man ska sova dåligt oxå. Aja det blir väl bättre nån gång. Jag får ju ut nått positivt av detta iallafall.
Får se vad som händer idag. Ska iallafall städa upp lite i fönstrerna så vi kan ställa å hänga upp våra fina jullampor.
Tänkte jag skulle lagt upp en bild på magen men vet inte hur man gör, det jag hittar funkar iallafall inte. Får fixa det när jag orkar sätta mig vid datorn istället.
Ha en toppen dag!
Kyss å kram Sara<3

Välkommen till min blogg!

Hejsan Sara heter jag som har denna blogg. Skaffade denna för att jag kände att jag behöver skriva av mig lite.
Om jag kommer göra denna offentlig, förra vidare till andra vet jag inte än men gör den först å främst för min egna skull.
Denna blogg kommer handla mycket om just mitt liv (förvånande) som består av min älskade hund å sambo och om 9 veckor är vårat älskade barn beräknat så kommer handla mycket om graviditeten å sedan om bebis!
Tänkte försöka skriva ett ordentligt inlägg imorgon istället då klockan är ganska mycket nu å borde försöka sova lite å så är jag inte så haj på detta än speciellt inte över telefonen (iPhone).
Ha en toppen natt så får vi se om jag hittar tillbaka imorgon!
Kyss å kram Sara<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0