Sömn!

Dom senaste dagarna/veckorna har jag känt mig så trött. Inte haft allt för generöst med sömn på sistone då det är en mer procedur på natten med maten. Vet inte om det bara är därför jag är trött eller om det är mer som ligger bakom men jag orkar nästan ingenting och känner mig då värdelös och så jävla lat. Jag vill så gärna fixa med hemmet, hitta på saker med Ebba och bara ha ork att vara positiv och glad. Just nu i denna sekund känner jag slut som människa.

Den lille har varit sjuk idag men springer just nu runt och leker. Skulle göra ganska mycket för att hon skulle sova nu men ser tyvärr ut som att det kommer dröja.



Mvk Sara! ♡

Besvikelse!

Jag det är vad jag känner när jag tänker på hur lite vi måste betyda för dig. Jag har hört av mig och försökt bestämma en träff men lik förbaskat så har vi inte träffat dig på jätte länge. Den relationen vi borde ha finns inte och det kanske är lika bra. Du borde bry dig och sakna oss men uppenbarligen gör du inte det.

Du gav mig falska förhoppningar om att vi faktiskt betyde nått för dig. Vad jag gör för att du inte ska vilja ha kontakt med oss ligger högst på min funderar lista just nu.

Jag har hela sex stycken av er men det är bara en som bryr sig och den kan inte uttrycka sina känslor och tankar. Det känns otroligt sorgligt att vi inte har bättre relation än vad vi har men antar att det är så här det ska va.

Mvk Sara! ♡




Puh!

Jag överlevde och det gick jättebra. Känner mig fortfarande lite groggy men är nog för att jag behöver äta. Än så länge har jag inte ont i huvudtaget men lär väl komma sen kanske.

Det va en häftig upplevelse måste jag säga. Att få se hur detta funkar och hur dom jobbar. Jättebra och trevlig personal. Det ända som egentligen var läskigt va den lugnande medicinen man fick innan narkosen. Allt bara snurrade och jag kände mig helt borta.

Men uppvaket va inte särskilt roligt. Det va en liten unge på ungefär ett och ett halvt år som skrek och skrek hela tiden. Det va verkligen jätte jobbigt att vakna till. Jag började att gråta men visste inte varför och sen när jag hörde barnet blev jag ännu mer ledsen för saknade Ebba. Men det gick över ganska fort och barnet försvann.

Men när jag vaknade till lite mer och va medveten om min omgivning så kände jag mig så ensam. Personal hade nog skiftbyte och stod mest och prata strunt så mig hade dom inte tid med. Men tillslut fick jag mig ett glas saft och en macka. Läkaren kom och sa att allt hade gått bra men att vi får avvakta till provsvaren kommer. Ett glas vatten, kissade sen blev jag utkastad typ. Men skönt att komma hem.



Nu ska jag ta några lugnande andetag innan lilltössen vaknar. Ha en bra dag!

Mvk Sara! ♡



Apr. 11, 2013

Igår startade dagen med att gubben min kom in i sovrummet med frukost och sa hipp hipp ett antal gånger. Det måste va första gången sen jag va jätte liten som jag blir väckt på födelsedags morgonen, härlig känsla.

Vaknade också mer eller mindre med mjölkstockning. Mindre roligt men ganska väntat. Går natten gick hyfsat mycket bättre men denna natten va bäst. Hon vaknade bara en gång och kissade utanför blöjan. Va bara upp och byta, blanda lite välling sen sov hon igen och klockan va bortåt 5 när hon vaknade så nu är jag verkligen nöjd. Nu ska hon bara lära sig att sova i sin säng hela natten också. Men det kommer nog inom sinom tid.




Mvk Sara! ♡

Natten!



Varanan timme inatt har jag fått tagit hand om en ledsen och arg unge. Beslutet är taget att amningen nu ska vara slut. Om en vecka ligger jag på operation bordet och efter det får jag inte amma det näst kommande dygn så då är det lika bra att vi gör ett slut på detta nu. Men det är med blandade känslor. Känner redan nu att jag kommer sakna det.

Men natten gick hyfsat på iallafall. Det va värst vid halv 12 då hon vakande första gången. Vägrade båda napp, välling och vatten. Försökte med att kolla på Youtube men inget gick förrän hon gav upp, drack lite välling och somnade tillslut. Vaknade 2 timmar senare. Samma visa igen men tog inte lika lång tid och igen vid 4. Senaste gången nu vid 6 gick lättast. Drack liiiite välling, gosade med mamma och somnade gott sen efter lite protester.



Jag är van att vakna så här ofta (men inte länge) så känner mig inte mer trött än vanligt men sambon som i princip inte haft en enda vaken natt smäller extra mycket i skåp och dörrar. Suckar gärna lite extra många gånger och tjurar ihop lite ännu mer. Men inte tycker jag synd om honom för han lyfte knappt ett finger inatt snarare gjorde bara mig mer irriterad och frustrerad med sitt super dåliga morgon humör.

Nu håller vi tummarna för att nästa natt bli ännu bättre. Ha en bra dag!

Mvk Sara! ♡




RSS 2.0