Feb. 18, 2013

Det finns så mycket jag skulle vilja skriva och få ur mig men det tar stopp. Det är så sjukt mycket jag vill men ingenting blir av. Jag har iallafall kommit på vad jag vill bli och detta ska/måste ske efter sommaren så är det bara. Men så är det så mycket mer, så mycket vilja men för mycket motgångar. Jag vet att jag skulle kunna vara ännu mer lycklig än vad jag är just nu.

Men nu är största uppgiften att lägga band på mina viljor och acceptera att det är detta liv jag ska leva och inte mina drömmar. Det livet får jag leva i nästa liv.

Mvk Sara! ♡





Tillbaka!

Inte förrän idag hade vi en lite mer normal dag. Ebba blev inte bättre i lördags utan allt fortsatte. Hon har spytt varje dag sen natten mellan torsdag och fredag förra veckan. Absolut inte hela tiden men minst en gång om dagen. Hon åkte på en rejäl förkylning i söndags som förmodligen ställde till det. Är fortfarande förkyld men på benen och mycket piggare. Väldigt gnällig och mammig. Vill gärna vara i famnen precis hela tiden. Som just nu ligger hon på mig och stökar runt men är ganska mysigt om hon håller sig lugn. Hon i princip vägrar all annan mat än bröstmjölk så tror det är därför hon är så sur för hon behöver äta.





Sambon åkte på maginfluensa och är nu förkyld medan jag klarat mig bortsett från att näsan runnit lite. Märks vem som har sämst immunförsvar, hoppas verkligen Ebba ärver mitt.

Nu blir det mys med min sömniga "bebis" och försöka få denna dag att ta slut för vill att det ska bli imorgon så jag får komma iväg från dessa fyra väggar.

Mvk Sara! ♡




Lite bättre!

Känns som vi båda mår lite bättre idag men vi är fortfarande sjuka. Min hals har sagt upp sig och Ebbas mage är inte riktigt återställd än. Hon har sovit hela natten och jag somnade också tillslut men vaknat av kallsvettningar. Känner mig hyfsat utvilad och att det går åt rätt håll som tur va. Sambon fick sova på soffan för vill inte smitta honom.

Men nu ska jag sätta på någon tecknad film så den lille kan ligga stilla. Jag önskar er alla en bra dag!

Mvk Sara! <3



Sjukstuga!

Ja usch som rubriken säger så vi sjuka här hemma. Ebba spyr och jag har super ont i hela kroppen men mest huvudet och har feber. Vi har spenderat nästan hela dagen i sängen. Hon har haft tur i oturen och lyckats sova bort hela dagen jag där emot har inte sovit en minut. Ligger på helspänn hela tiden för vill inte ha spya i hela sängen och att vill och måste hjälpa den lille. Det är nästan jobbigare att se henne sjuk än va det själv.

Sambon och hunden är på kalas för hans mamma fyller år idag. Så typiskt att vi skulle bli sjuka just idag. Ebbas gammelfarmor ligger också magsjuk så vi får fira svärmor en annan dag helt enkelt.

Nu fryser jag igen så måste krypa under täcket. Håller alla tummar och tår för att Ebba inte kommer spy mer och att vi mår prima ballerina imorgon.

Sköt om er!
Mvk Sara! <3






Toppen kanon!

Dagen har varit fullspäckad men jätte trevlig. Först lekte vi av oss på Leos lekland men några mammor och barn som vi känner via öppna förskolan. Sen vandrade vi hem, Ebba sov, och väntade på fint besök från ön. Världens bästa Johanna och Alice kom förbi. Jag är så otroligt glad att jag har dom i mitt liv. Dom verkligen förgyller mitt liv och det är jag evigt tacksam för.



En super bra dag blev det som avslutades med mys med pappan/sambon.



Mvk Sara! <3

Självförtroende!

Testade mina badkläder innan idag för fått erbjudande att följa med till badhuset på fredag. Men jag kan säga så här att jag aldrig i mitt liv kommer att visa mig på ett badhus på ett väldigt bra tag. Usch så tråkigt det känns för hade verkligen velat bada med Ebba. Men jag tror absolut inte att jag skulle trivas på ett badhus just nu. Självförtroendet är på botten och då är inte ett badhus det bästa. Nej det blir inget med det.

Mvk Sara! <3


Feb. 03, 2013

Måste bara yttra mig om en sak.

Om man har jätte urringat så brösten nästan trillar ur, lösögonfransar, smink till tusen, ett påklistrat leende och kroppen fylld med alkohol så behöver man säkerligen först och främst jobba på sitt självförtroende. Sen behöver man ta tag i sitt alkohol intag. Om man varje gång man får möjlighet att går ut och dricka med sina vänner ja även ovänner så har man stooooora problem. Men ta först tag i ditt självförtroende så ska de se att du inte behöver gå ut varje kväll. Behöver inte ligga bakis var och varannan dag. Behöver inte dom där extra kilorna för då orkar du säkerligen laga redig mat istället och alkohol sätter sig verkligen på kroppen. Men för all del jag tycker verkligen inte synd om dig och skulle inte för en sekund vilja byta liv med dig. Och jag är verkligen inte avundsjuk för det där livet har jag redan levt, när jag va tonåring, och saknar det inte i huvudtaget.

Mvk Sara! <3

Veckan som gått!

Denna veckan har varit händelserik men ändå lugn. Började med att Ebba började blir förkyld som satt sig på lungorna så på tisdags kvällen va vi på primärvården så fick hon några tabletter och andas in nått. Som tur va blev hon bra ganska snabbt och är nu frisk men lite snorig.



På torsdagen skulle jag ha träffat mammorna i bokcirkeln men blev inget så jag passade på att träffa min allra bästaste bästa vän Johanna istället. Super trevligt att träffa henne och ta en fika utan barn. Vi blev två tonåringar där ett tag igen. Mycket härligt och uppskattat. Älskar dig min "syster" ♡



Igår efter vi hade ätit mat upptäckte jag att en tand hade pluppat upp på den lille damen. Första tanden kom alltså när hon va 1 år 1 vecka och 6 dagar gammal. :)



Idag har vi varit på Öland och hälsat på min mamma. Idag kändes det lite bättre att va på ön. Det va så fint väder, ljus och luktade på nått speciellt viss så jag kom att tänka på positiva minnen från när jag var ung.



Efter Ölands trippen åkte vi hem till mina svärföräldrar som bjöd på tacos. Hela dagen avslutades så klart med gottis och Melodifestivalen.



Summering av det hela är att veckan började inte särskilt bra men slutade desto bättre. Slut på detta trams. Nu ska jag flytta Ebba till sin säng så jag kan hoppa in i duschen.

Sköt om er och va rädda om er och dom ni älskar!

Mvk Sara! <3

RSS 2.0