Tisdag!

Klockan är tolv och jag har inte kommit ur sängen än, har visserligen varit uppe någon gång och bytt blöja. Det är så här att vara småbarn förälder;P eller iallafall om man är den med maten, hihi. Sambon blev ut tvingad nu i kylan för att gå med Tilda, men det behöver han nog så han vaknar till och blir människa.

Har varit en riktig bra natt. Ebba har sovit i sin säng nästan hela natten, vaknade för mat runt två sen fick hon sova i sin säng igen. Vaknade igen runt 7 för mat och fick sedan ligga kvar hos mig och mysa. Så idag kan det nog vara en glad mamma här hemma:)

Men nu verkar plutten mätt så ska försöka få på mig kläder och mat i magen. Tror det får bli en tur med vagnen sen.

Just de det va en tant här igår från BHV (BVC). Hon tyckte vi verkade vara bra, förståndiga föräldrar och allt såg bra ut med Ebba så hon va nöjd och då va jag nöjd:)

Ta hand om er och alla era kära!
Kyss å kram Sara<3


Söndag!

Inatt sov Ebba i sin säng bortåt 3 timmar så jag är nöjd. Skönt att får sova lite själv fast det är super mysigt att ha henne bredvid sig också men kan ju inte ligga som jag vill då. Klev inte ur sängen förrän tolv idag så blev massa mys.

Efter morgon sysslorna blev det en promenad till Giraffen, skulle kollat efter en namnskylt till vagnen och en väska men Ebba bestämde sig för att vägra så blev att gå hem till farmor och farfar. Blev bjudna på mat där, skönt.

Ebba tycker verkligen inte om att sitta i babyskyddet, blir jätte ledsen men börjar man köra så brukar hon somna ganska fort men inte idag. Hon va jätte arg men det va för att hon behövde ny blöja, mat och va jätte trött. Det jobbiga va att Tilda började bli ledsen också. Verkar som att hon bara känner sig trygg i min famn när vi åker bil. Det gjorde så ont i mitt mamma hjärta när mina små älsklingar va så ledsna. Nästan så jag själv höll på att fälla en tår:'(

Nu är iallafall alla nöjda så nu kanske jag själv kan slappna av lite.
Ha en bra kväll och sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Lördag!

Måste bara börja med och säga att jag är så otroligt lycklig. Den kärlek man känner till sitt barn är otroligt. Kan kolla på henne hur länge som helst, mysa, puss och bara njuta av hennes närvaro. Kan inte förstå att vi har "skapat" en så otroligt underbar tös. Och kärlen till min älskade sambo blir bara starkare och starkare. Älskar honom något enormt.

Hittills har Ebba varit så snäll. Nätterna kan vara lite så där men jag är förberedd på nått så mycket värre. Alla tjatar hela tiden om att allt kommer bli mycket jobbigare. Att det inte alltid kommer va så här "lätt". Som sagt va jag är beredd så gott det går men sen tänker jag också så här, kan dom se in i framtiden? Hur kan dom veta att just VÅRAN dotter kommer bli jobbig? Att hon inte kommer sova om nätterna? Hon kanske blir en jätte snäll och lugn tjej, det vet vi inte och det får tiden utvisa, jag tänker inte se in i framtiden utan leva i nuet.

Igår va vi och hämtade våran super snygga vagn, är så nöjd med den. Blev lite shopping och på kvällen kom (Ebbas) farmor, farfar och farbror på en liten fika. Idag blev det en promenad med hela familjen bort till sambons familj för att låna bilen, tog en vända till Öland för att hälsa på (Ebbas) mormor och morbror Max.

Men nu ska jag fortsätta att mysa med min älskade lilla familj, kolla på gladiatorerna och bara njuta av att mitt liv har blivit så otroligt underbart:)

Ta hand om er och lev i nuet!
Kyss å kram Sara<3


Fixat!

Dumma blogg app som gör så inläggen blir låsta för kommentarer. Men nu har jag iallafall öppnat upp dom senaste två inläggen så nu kan ni kommentera igen:) Tänkte bara säga det, nu ska jag fortsätta att mysa med min älskade lilla dotter:) Ha det bra och sköt om er! Kyss å kram Sara<3

Torsdag!

Idag är det en vecka sen jag gick här hemma och inte riktigt förstod vad som hände. Hade super ont men tänkte att detta är nog bara förarbete men så fel jag hade. Sambon förstod verkligen inte vad som höll på att hända. Han trodde bara att jag hade lite mer ont än vanligt. Ju mer klockan blev ju mer började paniken krypa på mig, började få bara mer och mer ont. Försökte verkligen få hem sambon som strax efter 4 äntligen kom hem och började väl smått förstå vad som höll på att ske men det gick nog inte upp förrän jag ringde till förlossningen och vi va välkomna upp på en gång som han verkligen förstod att det va på gång.

Kan försöka sätta mig och skriva en förlossningsberättelse sen när jag har ro och tid och vill sitta vid datorn.

Nu sitter jag iallafall men en mätt och nöjd liten Ebba i famnen som sover så gott. Massa mys hela dagarna:)

Ha det bra och sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Välkommen!

Som ni kanske har förstått har vårt underbara barn kommit till världen. Blev en liten flicka (trots den extrema "pojkmagen"), hon vägde 3515 g och va 49 cm lång. Kom torsdag den 19/1 klockan 23.19. Allt har gått jätte bra och vi mår jätte bra. Skriver mer när jag har mer ork och så.

Ha det jätte bra och sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Tisdag!

Ny dag, nya tag! Är så trött hela tiden, orkar typ ingenting och idag har jag så ont i benen och känns som jag har en nerv i kläm i ena skinkan:/ Gör jätte ont ibland, kan knappt vända mig i sängen eller sätta mig ibland eller gå för den delen. Börjar bli riktigt irriterande så hoppas verkligen det släpper snart. Men så vill jag så mycket, vill hitta på massa kul så tiden går fortare. Nån som har nått förslag?

Just det, ser ni vad det är på den förra bilden eller har jag mixat om den för mycket? Eller behöver min mor verkligen skaffa glasögon (tror på det sistnämnda)?

Sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Måndag!

Idag är det endast 10 dagar kvar till beräknad födsel. Det är helt sjukt vad tiden har gått fort. Imorgon gå vi ner på ensiffrigt, känns som det va igår man va överlycklig att det bara va 100 dagar kvar. Bebis kan faktiskt komma i princip när som och önskar han/hon gör det ganska snart. Väntan börjar bli otroligt jobbig nu.

Vad är det för en liten som ligger där inne? Är det en liten tös eller pojk? Har han/hon min näsa eller pappas? Vilken hårfärg? Hur stor är han/hon? Så många frågor och funderingar som man vill ha svar på nu. Vår älskade lille plutt vi längtar något enorm efter dig och vill gärna att du ska komma ut nu så vi får njuta av ditt sällskap till tusen.

Nu ska jag försöka sova bort denna dag lite tror jag och sedan bada Tilda om jag orkar, kanske blir att baka nått också. =)

Va rädd om er!
Kyss å kram Sara<3


Design!

Min kära sambo fick leka lite med designen på min blogg men då vi inte har nått installerat photoshop så kunde han inte göra så mycket utan fick använda de vi har. Skulle vilja ha en riktig fin, personlig design men jag kan verkligen inte det där och känner inte att jag har ork till att ge mig in på det heller. Ingen som är duktig och kan hjälpa mig?;)

Vill ha ordentliga värkar NU! Vill inte va gravid längre utan vill mysa, pussa och krama våran älskade bebis. Men är bara att vänta och vänta, någon gång ska det ju iallafall hända:)

Ha en bra kväll och sköt om er så kanske vi hörs imorgon!
Kyss å kram Sara<3


Rolig lista jag hittade på en tjejs blogg!

Hur gravid är du:

Molvärk i livmodern (x)
Ömma bröst (/)
Trött (x)
Kissnödig oftare (x)
Illamående (x)
Ont i svanken (x)
Lättirriterad (x) fast inget jag ger utlopp för
Höjd tempratur (x)
Ådror på brösten (x)
Yr ( )
Svullen mage ( ) jag är höggravid, hela jag är ju svullen
Fryser ( )
Svullna/större bröst (x)
Konstiga drömmar (/) har börjat få lite
Fett hår ( )
Lättrörd (/)
Hård mage ( )
Värmevallningar (x)
Kallsvettig på natten (x)
Huvudvärk ( )
Varma bröst (x)
Dålig mage (x)
Dålig hy (x)
Metallsmak i munnen ( )
Nidationsblödning ( )
Törstig (x)
Humörsvängningar ( )
Hugg och stickningar i nedre delen av magen ( )
Knöliga bröst ( )
Hungerkänsla (x)
Sug efter något speciellt tex: salt m.m. (x)
Svullna fötter (x)
Svullna händer (/) inte så farligt men lite
Smaken förändrats (x)
Drömmar om att man är gravid innan BIM ( )
Matt och risigt hår (x)
Stickningar i brösten ( )

Kommentera gärna om det är nått som va eller är typiskt din graviditet. Kul att veta lite hur ni andra har/haft det.

Säger nu godnatt och hoppas er dag har varit bra. Ta hand om er!
Kyss å kram Sara


Vecka 39 (38 fulla)!

Nu du vännen, kan bebben komma när som helst, för man räknar plus/minus två veckor från utsatt förlossningsdatum. Hela 92 procent av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6. Bara fyra procent kommer innan vecka 38. Vad det är som sätter igång förlossningen vet man inte riktigt, men en forskning visar på att det är barnet självt som bestämmer sig för att det är dags. Man tror då att det är barnets arvsanlag som bestämmer graviditetslängden. En del kvinnor ökar i vikt under hela graviditeten medans andra stannar av mot slutet. Båda delar är lika normalt. Men om mamman skulle uppleva plötslig viktökning eller viktminskning bör man kontakta barnmorska. Bilen är väl tankad? Mobilen är väl på och uppladdad?
Om barnet: Bebisen har inte längre lika mycket plats att röra sig på och kan därför upplevas som lugnare. De flesta bebisar har vänt huvudet nedåt. Vikten ligger på cirka 3.2 kg.

Egna tankar:
Jag mår hyfsat bra för att vara så super gravid som jag är nu. Är trött typ hela tiden och börjar bli tungt och jobbigt att förflytta sig men inget som plågar mig. Bebis ligger som h*n ska så det är skönt, kan man slappna av lite. Har dom senaste dagarna haft typ mensvärk känsla och ryggen får sina ryck men är ju inte länge kvar så är inte så konstigt. Om det stämmer det där med att bebisen "ärver" gener för när den ska titta ut så ska den göra det ganska snart då jag kom på ganska beräknad födelsedatum (vad mamma kan minnas). Får väl se, bebis får gärna komma nu när som bara sambon hinner hem:)

Ha en bra dag och sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Lista!

En "liten" checklista över vad som behövs!

Åka Vagn:
vagn [x]
regnskydd [x]
myggnät [x]
kudde [x]
täcke [x]
filt [x]
åkpåse [ ]
vagnleksak [x]
reflexer [ ]

Åka Bil:
babyskydd [hyr vi på babyproffsen när det är dags]
solskydd [ ]
leksak [x]

Sova gott:
vagga eller spjälsäng [x]
spjälskydd [x]
sänghimmel [ ]
madrass [x]
bäddmadrass [x]
madrass skydd [x]
filt [x]
täcke [x]
kudde [x]
dra-på-lakan [x]
påslakan [x]
påslakan & örngott [x]
nattlampa [x]
babyvakt [ ]

Sköta om:
skötbord [x] (typ, använder tvättmaskinen)
skötbädd [x]
våtservetter [x]
blöjor [x]
blöjhink [x]
leksaksmobil [ ]
skötväska [x]
tops till navelrengöring [x]
babypuder [ ]


Mini-Apotek:
Inotyol, kräm mot röd bebisrumpa [x]
Bepanthen [ ]
Renässans, näsdroppar för spädbarn [ ]
febertermometer [ ]
Näs-Frida [ ]

Äta mat:
amningsbh [ ]
amningsinlägg/kupor [x]
amningskudde [ ]
handdukar (till eventuellt kräk) [x]
handpump [ ]
nappflaska[x]
flaskborste [ ]
modersmjölkersättning [ ]
bröstvårtskräm [ ]

Bada:
badbalja [x]
tvättlappar av frotté [x]
babyolja [x]
baby schampoo [x]
badhanduk med huva [x]
badtermometer [ ]

Kläder storlek 50-56
bodys [x]
pyjamas [x]
byxor[x]
byxor med fötter[ ]
strumpor [x]
sparkdräkt [ ]
fleeceoverall [x]
tunn mössa [x]
vintermössa [x]
tossor [x]


Övrigt:
filtar [x]
bärsjal [x]
bärsele [ ]
babysitter [x]
snuttefilt [x]
nalle/gosedjur[x]
bitleksak [ ]
babygym [ ]
napp [x]
handdukar [x]
plastad frotté [x]
haklappar [ ]

Mycket av det på denna lista ska vi antingen inte ha eller så väntar vi med det tills bebis är hos oss. Saker som vi ändå inte lär behöva i början. Har kollat runt med lite olika folk och forum om vad man egentligen behöver och känner att det har vi nu så är nöjd. Bara febertermometer som fattas men det går ju köpa när som egentligen. Har inte hämtat vagnen heller utan gör det när bebis har kommit antagligen men det står och väntar på oss så vi har det typ, nästan:)

Sköt om er!
Kyss å kram Sara<3

(Vilken liten mysig mage man hade, hehe, vecka 20+0)


Torsdag!

Hade ingen lust eller ork att blogga igår men kommer lite här.

Verkar som det va värsta bråka/tjafsa/diskutera dagen igår på Facebook. Men va ganska kul ändå, fick mig många härliga skratt av att läsa allt (jag gav mig inte in i det direkt utan roades mest av alla dom andra). Du får tycka men ingen annan ungefär. Att få kritik och stå för det man tycker verkar vara väldigt svårt ibland. Yttrandefriheten verkar vara ensidig ibland vad dom än säger. Men tycker bara sånt är skoj och kan för det mesta skratta åt det även att jag har massa hormoner som spökar just nu.

Denna morgon börjar inte bra. Vaknade strax innan 6 och va grymt kissnödig så bara att vanka sig ut till toan, tar järntabletten och går och lägger mig igen, sambons klocka ringer strax efter och jag kan inte somna. När han har cyklat iväg blir det en kissepaus igen och försöka sova men det kan jag ju glömma. Började må jätte dåligt och får grym halsbränna, går verkligen inte att ligga bekvämt och blir bara så sur. Ligger här nu i sängen och funderar på om jag ska stiga upp men är ju så jäkla trött då jag sovit knappt 5 timmar inatt och ingen vila igår. Usch vill ju bara sova och bli av med halsbrännan.

Va förresten så duktig igår och gjorde potatis och purjolöksoppa. Sambon mådde inte så bra så lät honom ligga kvar i sängen så va allt bra sen. Kändes så bra att jag klarade det själv med min onda rygg, magen i vägen typ hela tiden och jag som egentligen inte tycker om att laga mat utan är mer en baka person.

Men nu ska jag inte tråka ut er mer utan försöka sova lite om det går.
Ta god hand om er och era kära!
Kyss och kram Sara<3

P.S. Idag är det exakt 2 veckor kvar till BF:D Men får gärna komma nu! D.S.


Tisdag!

Idag har jag varit på MVC. Allt såg jätte bra ut, bebis va verkligen fixerad, hon behövde knappt röra magen utan kände det på en gång då hon fick ett par fötter direkt i handen, hehe. Så otroligt skönt att veta att allt är som det ska och att älsklingen vår ligger som h*n ska. Hade ännu en ny barnmorska (heter det så?:/ ) idag, men hon va riktigt duktig och snäll så va inga problem för mig. Gick bort och tillbaka då jag inte klarar av att cykla och känns dumt att ta bussen och så tänkte jag att det kanske kan "stressa" på så bebis kikar ut någon gång i år. Har inte haft så jätte ont idag heller så kändes ganska bra att ta en promenad, försökte gå ganska raskt.

Men nu ska jag vila mig lite innan det blir att gå ut igen, har en liten madam som nog snart vill ut och kissa.
Ta hand om er!
Kyss å kram Sara<3


(Min underbara lilla familj<3)


Måndag!

Känner mig så stolt över mig själv.

Vaknade i morse och upptäckte att vi inte hade nått vatten. Jag hade planerat hela dagen med vatten, tänkte tvätta, diska och dusch, tar ett tag för mig då jag inte stressar och kan inte göra det så snabbt. Så drog mig lite extra, tog en lång promenad med Tilda och så va vattnet tillbaka sen. Vilken tur jag hade.

Men nu tillbaka till varför jag är stolt över mig själv, jag har lyckats för första gången själv att göra muffins. Grejen är den att jag är ägg allergisk så har inte gjort så mycket sådant men har hittat en bra sida med recept för just oss allergiker. Idag blev det iallafall hallonmuffins då vi hade frysta hallon hemma och jag fick en stavmixer i julklapp av sambon (tänkt att användas flitigt sen när det är dax för barnmat). Dom blev faktiskt goda och inte torra så jag är nöjd.

Nu ska jag försöka övertala sambon att göra pannkakor, önska mig lycka till då han typ halvsover i nu lägget:/

Sköt om er!
Tror bebis hälsar också då h*n är helt galen i magen just nu (har hicka också, stackarn).
Kyss å kram Sara<3


Söndag!

Idag har vi städat bort det sista av julen, såååå skönt. Fick samband med det ordning på vardagsrummet, blev riktigt nöjd faktiskt. Har varit en lugn dag men inte vilat något så är ganska trött nu så kanske somnar lite tidigare idag för en gångs skull.

Igår va vi på Baby Proffsen och köpte en skötbädd. Va väl inte riktigt det mönstret jag hade tänkt mig men blev nöjd iallafall. Nu är i princip allt klart till bebis bara hämta vagnen och babyskydd/bilstol sen när bebis är här och så en febertermometer. Amnings saker till mig får vänta till efter bebis har kommit. Känns så otroligt skönt att ha allt klart, visst skulle det kännas bra att ha vagnen hemma också men det får hållas. Så nu vårt älskade barn kan du få komma vilken dag som, gärna nu. :)

Ta god hand om er!
Kyss å kram Sara<3


(Ny bild på sängen då det inte va färdigt bäddat på den förra och så "skötbordet")


Lördag!

Jag har verkligen känt mig på uselt humör nu i flera dagar. Spelar ingen roll vad jag gör eller tänker så känner jag mig bara usch och blä. Kan lite ibland känner mig "glad" när jag sitter och pratar med sambon men för det mesta blir jag bara irriterad på allt och alla. Är man själv känslig just nu bör man nog akta sig för mig, hehe;P
Vet inte riktigt varför jag känner så här. Kanske är hormoner som spökar med mig eller så är jag bara deppig just nu. Kan också vara för att man längtar så efter bebis. Vill ha henne/honom här hos mig nu och mysa i massor. Känns som jag kommer vara gravid i evighet:/ Ska till MVC på tisdag så får se vad hon säger. Men nu ska jag försöka vila lite och bara tänka positivt.

Sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


Fredag!

Gråt aldrig över en person som sårar dig, bara le och säg "tack för att du ger mig chansen att träffa någon som är bättre än du". (Hittade på någons FB)

Tyckte det va super bra sagt för det är precis så jag känner. Finns så många som har sårat mig där ute som jag är så glad över att jag inte har i mitt liv idag. Jag saknar dom inte en sekund utan jag är glad att det är över. Vet vilka som är mina vänner och dom betyder fast att vi inte träffas så ofta. Visst är det tråkigt men bara att gilla lägget.

Ta hand om er och alla runt om er som betyder nått för just dig, imorgon kan det va försent!
Kyss å kram en nöjd Sara<3




Vecka 38 (37 fulla)!

Nu kan det var dags när som helst. Förstföderskor brukar gå lite längre än 40 veckor. Fundusmåttet har planat av och växer inte lika snabbt. De flesta barn sjunker djupare ned i bäckenet. Mammans bröst producerar redan råmjölk och hennes bäcken är utvigdat. Barnat ligger och gottar sig i magen, fullt medveten. Där inne i mörkret ligger hon och tränar sina lungor genom att dra in och trycka ut fostervatten. Barnets vikt ökar fortfarande men hon växer inte lika mycket på längden.
Vid det här laget ligger de flesta barn färdiga och redo med huvudet nedåt. Om detta inte har hänt ännu så försöker man vända det.

Dags att packa förlossningsväskan med det ni kan behöva på förlossningsavdelningen och BB; bebiskäder, kamera, choklad, mobil, extra ombyte, necessär, mp3- eller cd-spelare, massageolja och så Gameboy advanced (ne, skit i det). Listan kan göras lång. Fundera på vad ni kan komma att behöva.

Om barnet: Bebisen tränar sig på att andas genom att dra in – och ut – fostervatten ur lungorna. Vikten ligger närmare 3 kilo och längden är ca 47 cm.

Egna tankar:
Att vi börjar närmar oss känns men längtan är enorm så dagarna går så långsamt då man bara tänker på bebis hela tiden. Letar efter tecken på en tänkbar förlossning och det går mig på nerverna för blir aldrig någon tillräcklig smärta för att det skulle kunna bli nått. Har sjukt med sammandragningar och när dom kommer blir magen stenhård, känns som typ hjärtat slår frivarv och man svettas som en gris. Men jag är glad ändå för snart har jag våran älskade bebis här. LÄNGTAR!:D

Ta hand om er!
Kyss å kram Sara<3


20 dagar kvar!

Det är ofattbart att det "bara" är 20 dagar kvar (+-14 dagar som man säger). Men så känns det som att jag har varit gravid i evighet också. Dom där dagarna får gärna rusa iväg så jag får vår bebis här nu:)
Drömde inatt/morse att bebis hade anlänt med det va en så konstig och "luddig" dröm men det gjorde ju inte att jag längtar mindre direkt. Låg vaken hur länge som helst och bara längtade och så hade jag massa sammandragningar så kunde inte sova. Men nu ska jag försöka sova ett litet tag till iallafall.


(Egentligen går jag in i ny vecka på fredagar men tydligen inte enligt denna hemsida. Har genom hela graviditeten sett fredagar som ny vecka så det får fortsätta så, kommer uppdatering om bebis och magbild imorgon.)


Att bli mamma!

Satt och kollade på bebis säng förut och det slog mig att snart ligger han/hon där. Är verkligen inte länge kvar och det känns så konstigt. Har nog fortfarande inte riktigt förstått att jag ska bli mamma, att jag och min kära sambo ska uppfostra ett litet barn tillsammans. Att förstå att man verkligen har blivit mamma tar nog ett tag. Måste se och känna in det lille pyret först för att verkligen förstå. Men tanken och känslan av att få vara någons mor är underbar. Sen att jag får dela den med min underbara sambo är verkligen ett plus. Är så otroligt glad att det blev han. Om du läser detta ska du veta att jag älskar dig grymt mycket!

Nu måste jag torka håret och krypa ner i sängen för är ju faktiskt en dag imorgon också.
Ta hand om er!
Kyss å kram Sara<3


Onsdag!

Usch va seg denna veckan har varit. Känns som jag har sovit bort halva dagarna och sysselsatt mig ganska bra den vakna tiden men ändå så står tiden still:/

Blev en långpromenad med Tilda idag med. Försökte gå ganska raskt men går bara ett tag sen gör det för ont. Hon är nog nöjd nu iallafall, sover så gott här bredvid mig i sängen. Har även städat lite så det är fint runt om oss och bakat scones så nu är även jag nöjd och mätt. Tänkte ta en liten vilopaus innan det är dax för mat. Kanske återkommer ikväll, får se.

Sköt om er!
Kyss å kram Sara<3


(Är inte speciellt lätt att ta kort på en svart hund i mörker så blev en usel bild, men men.)


Äntligen!

Efter lite sömn så tog jag och Tilda en långpromenad, riktigt skönt att komma ut ordentligt men får ju lida för det sen tyvärr. Har super ont i ryggen nu, bebis trycker något fruktansvärt på mina höfter, har haft grymt ont i ena benet, som växtvärk som börjar komma tillbaka nu men jag är glad ändå för känns som att man kommer närmare och närmare förlossning.

Har äntligen fått upp mina rumpor på väggen;P Hund rumpor som är hängare från IKEA i tre olika färger. Har så länge velat haft dom men aldrig blivit av och så har dom inte haft dom färger jag velat ha. Framöver ska bebis overall hänga där men nu är det "bara" lite Tilda saker. Skönt att få lite ordning. Nu är det bara en byrå av nått slag som ska in i hallen som bebis kläder ska få va i och som alla mössor, vantar och halsdukar ska gömmas i och även få en avlastningsyta.

Nu ska jag försöka sova lite och hoppas denna smärta går över och blir till förlossnings smärtor istället;P hehe..
Ta hand om er!
Kyss å kram Sara<3


(Tror det är en liten rumpa som trycker sig ut där, sjukt konstigt kändes det iallafall men så kul)


Tisdag!

Har inte haft lust eller ork att blogga på ett tag. Har inte vetat vad jag ska skriva för börjar bli lite tjatigt nu, bara massa bekymmer och vad jag hittar på om dagarna, som inte är allt för mycket. Men tänkte göra ett försök iallafall.

Nyårsafton va en bra och lugn afton, blev inte så sent då både jag och sambon va trötta och Tilda va lite "skakig". Va lite jobbigt för henne ett tag vid 12 slaget då det blev så mycket och höga, kraftiga, intensiva smällar. Men myste och lekte lite men henne så gick det bra.

Igår fick jag rycket och städade bort det mesta av julen, lamporna och granen fick vara kvar. Så skönt att inte se det, bara lamporna som är mysigt, är inte speciellt förtjust i rött. Januari är verkligen ingen jul månad för mig så nej tack allt julpynt, bort bort! :)
Sen vill jag inte mötas av massa julpynt när jag kommer hem från BB och de vet man ju aldrig riktigt när det blir.

Imorse hade jag som mensvärk och ont i ryggen men har lugnat ner sig nu. Mår illa och känner mig super trött. Ska nog försöka få i mig lite frukost och sova en stund till så kanske jag klarar av en långpromenad med Tildis.

Sköt om er!
Kyss å kram Sara<3

(Rolig man ser ut ur "grodperspektiv", hehe blev lite charmig bild iallafall.)


RSS 2.0