Resultat!

Det har gått sådär med sömnen. Vi har varit iväg på kvällarna så har blivit ganska sent men dom kvällarna vi har varit hemma har det gått bra.

Idag vaknade hon strax innan 9, vilade en bra stund mellan 12 till 14 ungefär för att sedan slumra till en stund vid 18 men väckte henne efter en stund just för att hon inte skulle somna försent nu ikväll. Damen sover nu sen ungefär en halvtimme tillbaka. Bliv en riktigt bra dag med sömn så nu får vi se hur resten av veckan blir.

Just det måste bara gotta mig lite i att mannen och jag va på restaurang utan barn i lördags. Ååh vad gott det va och så mysigt vi hade det. Hade gått jätte bra för svärföräldrarna att ta Ebba. Hon hade somnat en halvtimme ungefär efter vi hade gått och vaknade sen när vi kom tillbaka. Va första gången vi va utan henne sen hon kom till oss. Vi behövde verkligen det men ååh vad jag saknade henne på slutet.

Va rädda om er!
Mvk Sara! <3


Sömn!

Damen somnade vid halv nio ungefär igår kväll och vaknade ungefär samma tid på morgonen. Hon vaknade aldrig direkt på kväll/natten utan stökade lite som vanligt när hon ville ha mat. Så första natten gick bra. Nu får vi se hur denna natten går. Jag tänkte bara köra denna veckan på prov och känns det bra så fortsätter vi.

Mvk Sara! <3


Sova!

Vi ska nu försöka ändra på Ebbas sovrutiner. Hon somnar så sent på kvällarna och det känns inte bra. På vardagarna blir sambon drabbad ibland och sen kommer det inte blir bra när det väll är dags för "dagis". Hon somnar inte förrän runt tio kanske till och med bortåt elva ibland. Nu blir det att sätta klockan på morgnarna för att stiga upp tidigare, idag är vi uppe runt tio, sen får hon ha sin vila vid tolv-ett snåret och sen runt fem så får vi se om hon somnar tidigare. Tror detta kan bli bra bara om jag orkar och vågar/vill väcka henne på morgonen.

Jag trivs ganska bra med hennes rutiner egentligen men jag tror inte dom är bra i längden. Borde jag fullfölja detta eller ska jag fortsätta låta henne sova när hon vill som jag alltid har gjort? Svårt detta så får se hur det blir i slutändan.

Natti natt gott folk och va rädda om er!

Mvk Sara! <3


Jobb!

Jag har aldrig tidigare känt sån här pepp på att jobba innan. Skulle lätt kunna tänka mig ett lite lättare jobb där jag antingen kan ha med Ebba eller bara va ifrån henne någon timme. Om jag inte hade ammat henne på heltid hade jag kunnat tagit mig ett helgs jobb. Jag hittade ett jobb som lät riktigt intressant men så va man verkligen tvungen att ha körkort. Skulle kännas så skönt att bidra med lite extra pengar i kassan och göra något vettigt.

Någon som har ett jobb till mig? ;D

Mvk Sara! <3


RSS 2.0