Packa!

Nu har vi börjat packa lite smått. Oj vad skit man samlar på sig. Allt vi inte behöver just nu åker ner i lådor, skönt. Men nu ser det förfärligt ut här hemma. Stökigt, rörigt och trångt. Men mycket är det kvar.

Fasar lite för att ha kalas i detta kaos men får bli två små kalas iställer för att slå på så stort som förra året. Nått kalas för Ebbas vänner blir det nog inte i år för hon känns ändå så liten och kommer nog ändå inte uppskatta det. Några presenter är inhandlade nu. Tror dom kan uppskattat mycket av tösen.



Imorgon är sista dagen vi alla är lediga tillsammans på länge. Gubben min har varit hemma ända sen fredagen innan jul men börjar jobba nu på tisdag. Kommer kännas konstigt att vara själv hemma igen men kan inte förneka att det kommer bli lite skönt också. Jag kommer ju ha att göra om dagarna iallafall för som sagt va det är en hel del till som måste packas ner.

Va rädd om er!
Mvk Sara! ♡





Kommentarer
Postat av: Mamma/mormor

Förstår att ni har mycket att syssla med nu , men är glad för eran skull att ni har fått en större lägenhet , det kommer bli kanonbra när det är färdigflyttat och säg bara till när jag ska komma och hjälpa er kram , älskar er

2014-01-06 @ 15:45:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0